Sorteren op:

Popal moederfietsen: gratis verzending & 40% korting!

Popal moederfietsen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar met hippe en trendy designs en in meerdere kleuren. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Er zijn tevens Popal moederfietsen in retrostijl beschikbaar, zodat er door iedereen een keuze gemaakt kan worden die aansluit bij de wensen. Het voordeel van een Popal moederfiets is dat deze speciaal ontworpen is om ook met kinderen op de fiets te fietsen.

Een uniek kenmerk van een moederfiets Popal is dat er sprake is van een lage instap. Dat is natuurlijk ideaal als uw een kind voorop de fiets meeneemt in een fietsstoeltje. Als er sprake is van een uitvoering met een middenbok dan geldt dat er sprake is van extra stabiliteit, waardoor het opstappen nog gemakkelijker gaat. Een ander kenmerk van moederfietsen Popal is dat er sprake is van een lange bagagedrager. Dat maakt het gemakkelijk om een kinderzitje te bevestigen.

Moederfiets Popal binnen 24 uur bezorgd

Een Popal moederfiets kan over versnellingen beschikken. Dat maakt het uiteraard nog aangenamer om onder verschillende omstandigheden te fietsen. De Popal moederfietsen worden met verschillende designs aangeboden, zoals in een sportieve stijl, maar ook in de vorm van een elektrische fiets. Als u een Popal moederfiets bestelt, krijgt u deze geleverd met gratis verzending.

> Bekijk alle goedkope damesfietsen!

Kies zelf uw betaalmethode!

De gratis verzending is van toepassing op alle moederfietsen Popal en ook op de rest van het assortiment. Als u bijvoorbeeld besluit om een extra fietsslot aan te schaffen dan wordt deze ook met gratis verzending geleverd. Binnen 24 uur is dat al mogelijk. Een bestelling van een moederfiets Popal die voor 13.00 uur is afgerond, ontvangt u namelijk al de volgende dag. Ten aanzien van de betaling zijn er meerdere opties beschikbaar, zoals vooraf de rekening voldoen of pas achteraf betalen. Een snelle levering is altijd gegarandeerd doordat wij over een ruime voorraad beschikken.

> Toch een andere Popal fiets?