Sorteren op:

Popal omafietsen 22 inch: voor 15:00 = morgen in huis

Vanaf een jaar of 7 is de 22 inchmaat geschikt. De perfecte tijd om dus een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Popal 22 inch omafiets aan te schaffen. Een 22 inch Popal omafiets staat garant voor kwaliteit en je bent ervan verzekerd dat de fiets jaren meegaat. Perfect aangezien een 22 inchmaat meegaat tot een leeftijd van ongeveer 9 jaar. Bekijk alle verschillende uitvoeringen en kleuren van de Popal omafiets 22 inch op onze website en bestel snel de favoriet van jouw kind. Morgen fietst hij of zij dan al naar school op de nieuwe aanwinst.

Omafiets 22 inch Popal in verschillende stijlen beschikbaar

Kinderen die 7 jaar zijn, hebben uiteraard een uitgesproken mening over wat wel en niet mooi is. De omafietsen 22 inch Popal in ons aanbod komen aan de wensen van kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar tegemoet. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar in de uitvoeringen, zodat met de favoriete kleur rekening gehouden kan worden. Kies onder andere uit:

  • Zwart
  • Mat zwart
  • Zalmroze
  • Blauw
  • Pistache

Naast dat de kleur van een Popal omafiets 22 inch de doorslag kan geven, kan dat ook zo zijn op basis van de stijl. De 22 inch omafietsen Popal worden namelijk met verschillende ontwerpen aangeboden. Bijvoorbeeld in een echte authentieke uitvoering inclusief jasbeschermers en een klapstandaard. Er zijn daarnaast andere ontwerpen beschikbaar die bijvoorbeeld een trendy kenmerk hebben, zoals een print op de kettingkast.

Kies de juiste inchmaat voor je kind

Een Popal omafiets van 22 inch is ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Het fijne is ook dat de fiets nog een heel stuk meegroeit door het verstelbare stuur en zadel. Geniet meerdere jaren van de fiets tot de leeftijd van een jaar of 9. Bekijk voor het bestellen van de omafiets van Popal 22 inch of dit zeker weten de juiste maat is. Zo ben je verzekerd van een fijne én veilige fietsrit, elke dag weer.

Wilt je zeker zijn van de juiste maat omafiets van Popal? Kijk dan naast de leeftijd, ook naar de lichaamslengte. Sommige kinderen zijn op 7-jarige leeftijd nou eenmaal wat groter of kleiner. In onze handige tabel vind je welke lichaamslengte er past bij een 22 inch Popal omafiets.

Altijd gratis verzending van een 22 inch Popal omafiets!

Bestel je een Popal omafiets van 22 inch voor 15:00 vandaag? Dan leveren wij deze de volgende dag bij jou thuis vanuit onze grote voorraad. En ondanks het merk, het type fiets of het aantal fietsen dat je besteld, de bezorging is altijd gratis.

Bekijk ook: