Sorteren op:

Popal opafietsen: tot 40% voordeel!

Popal opafietsen hebben een authentiek design dat uiteraard gebaseerd is op dit fietstype uit het verre Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
verleden. Het authentieke karakter van de Popal opafiets wordt echter gecombineerd met eigentijdse eigenschappen en kwaliteitsmaterialen. Tot de unieke kenmerken behoren onder meer de aanwezigheid van jasbeschermers. Bovendien is er bij de Popal opafietsen sprake van een dubbele fietsstandaard.

De opafietsen Popal zijn populair doordat er tijdens het fietsen sprake is van een prima zithouding. Daarnaast staat deze fietsfabrikant erom bekend dat er een uitstekende kwaliteit wordt geboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook dat maakt de opafiets Popal uiteraard populair onder een grote doelgroep. De fietsen worden in de categorie voor volwassenen aangeboden, maar ook jongens met een lengte vanaf 145 cm kunnen er qua lichaamslengte prima op fietsen.

Opafiets Popal zonder verzendkosten

Bij de keuze voor een Popal opafiets kunt u desgewenst rekening houden met de aanwezigheid van versnellingen. De Popal opafietsen die namelijk over versnellingen beschikken, bieden de gelegenheid om de trapweerstand aan te passen. De trapweerstand kan dan tijdens het fietsen op een Popal opafiets naar wens worden aangepast. Bijvoorbeeld als er zwaar getrapt moet worden tijdens tegenwind. Dan kunt u de trapweerstand lichter instellen.

> Bekijk alle Popal herenfietsen!

Bezorgd binnen 24 uur

Naar welke opafiets Popal uw voorkeur ook uitgaat, er zijn standaard een aantal voordelen van toepassing. De service van Fietsenopfietsen.nl is namelijk zeer klantgericht, want wij willen het u zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk maken. Om die reden hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat geldt voor het laten bezorgen van alle opafietsen Popal en ook voor de rest van het assortiment. De bezorging kan bovendien al binnen een dag zijn als u voor 13.00 uur bestelt. Voor wat betreft het voldoen van de rekening kunt u dit direct of pas achteraf na ontvangst van de herenfiets doen.

> Alle herenfietsen bekijken?