Sorteren op:

Popal snelle fietsen: tot 40% korting!

Popal snelle fietsen worden aangeboden met keuze uit meerdere designs. Het leuke van een Popal snelle Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fiets is dat er ook sprake is van een snel design. Daarmee wordt bedoeld dat de in ons assortiment beschikbare Popal snelle fietsen doorgaans over een minimalistisch ontwerp beschikken zonder overtolligheden die voor het fietsen zelf niet noodzakelijk zijn. Er is overigens wel keuze uit verschillende ontwerpen, zodat u wat dat betreft met specifieke voorkeuren rekening kunt houden.

De snelle fietsen van Popal zijn minimalistisch ontworpen. Dat betekent dat er geen sprake is van een bagagedrager of een voordrager. Een snelle fiets Popal is dan ook vooral bedoeld om snel van A naar B te komen zonder dat er bijvoorbeeld een tas moet worden meegenomen of dat er boodschappen op de fiets gedaan hoeven te worden.

Snelle fiets Popal: Snelle levering

Als u een Popal snelle fiets bestelt, kunt u ook rekening houden met een snelle levering van de kant van Fietsenopfietsen.nl. De snelheid waarmee de Popal snelle fietsen geleverd worden, ligt al binnen een dag. Mocht u besluiten om een Popal snelle fiets te kopen en u bestelt deze voor 13.00 uur op een werkdag dan kunt u de herenfiets de volgende dag al thuis in ontvangst nemen. Of op een ander opgegeven adres laten bezorgen, want die mogelijkheid bieden wij eveneens.

> Een andere Popal herenfiets kopen?

Gratis bij u thuisbezorgd!

De snelle fietsen Popal worden zonder verzendkosten in rekening te brengen bezorgd. U hoeft dan ook in dit kader geen rekening met extra kosten te houden. Verder stellen wij u graag in de gelegenheid om de snelle fiets Popal die u aanschaft naar eigen voorkeur te betalen. Wij bieden u daarvoor meer opties, zoals direct betalen of achteraf pas. Indien gewenst kunt u nog een fietsslot bestellen om de kans op diefstal te verkleinen.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens een herenfiets!