Sorteren op:

Popal stadsfietsen dames: gratis verzending!

Op zoek naar een fiets voor dagelijks gebruik in de stad? Bekijk ons aanbod Popal stadsfietsen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
De stadsfietsen van Popal zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en maten. Voor iedereen zit er wel een geschikt model tussen. Kies een tijdloze kleur of zie je jezelf al helemaal rondfietsen op een trendy rode of donkergroene stadsfiets van Popal?

Veelzijdige stadsfietsen van Popal

Een dames stadsfiets Popal is uiteraard ontwikkeld om je goed en veilig te kunnen maneuvreren in de stad maar hier houdt het niet op, je kunt juist alle kanten op met een stadsfiets van Popal. Fiets naar school, je opleiding, werk of haal de boodschappen op een Popal stadsfiets. Voor dit soort dagelijkse korte ritjes is een Popal stadsfiets ideaal maar ook voor langere tochten heb je met een stadsfiets van Popal veel comfort.

Popal stadsfietsen dames: kenmerken

Het ontwerp van de stadsfiets draait om eenvoud. De fietsen worden gekenmerkd door het volgende:

  • Over het algemeen zijn stadsfietsen niet uitgerust met versnellingen
  • De fietsen beschikken over het algemeen over een terugtraprem.
  • Door zo min mogelijk poespas aan de fiets, minimaliseer je de kans dat er onderdelen kapotgaan en vervangen moeten worden.
  • Ook fijn aan de simpliciteit van de Popal stadsfiets is de prijs. Door de eenvoud kunnen we de prijs zo laag mogelijk houden.

Stadsfiets dames Popal voor meiden en volwassenen

Niet alleen als volwassen dame kies je voor een Popal dames stadsfiets. Door het aanbod in verschillende maatvoeringen is er keuze voor jonge meiden. Raadpleeg ons overzicht voor de juiste inchmaat voor de wielen.

Voor volwassenen is de inchmaat altijd hetzelfde: 28 inch. Als de grootste wielmaat bereikt is, komt de juiste framemaat om de hoek kijken. Ook hier hebben we een overzicht voor op onze website. Je kiest de juiste inch- en framemaat het beste door te kijken naar de lichaamslengte. Kom je met beide voeten gemakkelijk bij de grond als je op de fiets zit? Dan heb je de juiste maat te pakken.

Bestel nu een Popal stadsfiets voor dames

Ben je eruit welke maat en welke kleur dames stadsfiets van Popal je wilt hebben? Bestel dan vandaag nog je nieuwe fiets. Doe je dit voor 15:00, dan fiets je er morgen al op weg. Deze snelle levering garanderen we omdat we gebruik maken van een grote voorraad.

Heb je voordat je besteld nog vragen of heb je advies nodig over bijvoorbeeld de juiste maat of de montage? Neem contact met ons op via de online chat. Op werkdagen van 10:00 tot 17:00 staan we op deze manier voor je klaar. Of stuur ons een mail via [email protected] en ontvang binnen 24 uur reactie.

Bekijk ook: