Sorteren op:

Popal transportfietsen 22 inch met versnellingen

Popal transportfietsen 22 inch met versnellingen zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar en bieden meerdere voordelen. De Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
22 inch transportfietsen Popal met versnellingen zijn standaard van een voorrek voorzien en beschikken over een stevig frame. Dat zijn al twee voordelen, maar de aanwezigheid van een bagagedrager met snelbinders is eveneens een voordeel. De uitvoering van een 22 inch transportfiets Popal met versnellingen biedt uiteraard een extra groot voordeel.

Dat is namelijk dat er geschakeld kan worden door uw kind als er gefietst wordt op een transportfiets 22 inch Popal met versnellingen. Mocht uw kind vaak wat langere afstanden fietsen, zoals naar school of het gewoon leuk vinden om in de vrije tijd te fietsen dan is de keuze uit het aanbod van 22 inch transportfiets Popal met versnellingen een prima keuze.

Transportfiets 22 inch Popal: geen extra kosten voor verzending

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u erop rekenen dat de Popal transportfiets 22 inch met versnellingen waar de keuze op valt met gratis verzending wordt bezorgd. De 22 inch transportfiets Popal met versnellingen is al scherp geprijsd en daar komen dan geen extra kosten bij voor de verzending. U kunt eveneens rekenen op een snelle levering. De 22 inch transportfietsen Popal met versnellingen kunnen al binnen 24 uur bezorgd worden.

> Terug naar de 22 inch transportfiets

Bezorging binnen één werkdag

De bezorging binnen een dag na uw bestelling van de transportfiets 22 inch Popal met versnellingen is van toepassing voor een aankoop die voor 13.00 uur is gedaan. Wij bieden u ten aanzien van de betaling een flexibele keuze. De betaling van de aanschaf van één van de transportfietsen 22 inch Popal met versnellingen kan namelijk ook pas na ontvangst worden gedaan als dat uw voorkeur heeft. Indien u liever meteen afrekent bij de bestelling is dat uiteraard ook gewoon mogelijk.

Liever een andere transportfiets kopen? Klik op de link.