Sorteren op:

Popal transportfietsen 24 inch: gratis bezorging!

Popal transportfietsen 24 inch zijn in leuke kleuren beschikbaar. Dat is belangrijk, want de 24 inch Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
transportfietsen Popal zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In deze leeftijdsklasse is kleur vaak belangrijk en door de diversiteit kan een 24 inch transportfiets Popal gekozen worden in de favoriete kleur. Overigens zijn er zowel voor jongens als meiden meerdere mogelijkheden beschikbaar.

De transportfietsen 24 inch Popal beschikken standaard over een voordrager. Een tas kan daarop eenvoudig worden vervoerd. Soms is het nog gemakkelijk om een tas op de bagagedrager mee te nemen als deze over snelbinders beschikt. De meeste fietsen zijn bovendien standaard voorzien van een ringslot aan het frame. Het is dan ook mogelijk om vanaf het moment van het eerste gebruik van de transportfiets 24 inch Popal de fiets tegen diefstal te beschermen.

Popal 24 inch transportfiets voor meerdere jaren fietsplezier

Er zijn nog altijd veel kinderen die fietsend naar school gaan of een sportvereniging bezoeken. In dat opzicht kan de keuze voor een Popal transportfiets 24 inch een uitstekende keuze worden genoemd. De 24 inch transportfietsen Popal zijn namelijk sterk met een stevig stalen frame en van de hoogste kwaliteit. Er kan door uw kind dan ook prima meerdere jaren gefietst worden op een 24 inch Popal transportfiets.

> Terug naar alle 24 inch transportfietsen

In hoogte verstelbaar

Indien het zover is dat uw kind dan ineens de hoogte inschiet dan kunt u het zadel en het stuur van de transportfiets 24 inch Popal daarop afstemmen. Deze zijn namelijk in hoogte verstelbaar. Maak op uw gemak al dan niet samen met uw kind van de mogelijkheid gebruik om de transportfietsen 24 inch Popal in het aanbod met elkaar te vergelijken. Misschien springt er een fiets uit in een bepaalde kleur of is de keuze direct al duidelijk. Wij verzenden de fiets van uw keuze overigens gratis.

> Bekijk alle goedkope transportfietsen