Sorteren op:

Popal transportfietsen 26 inch met versnellingen

Popal transportfietsen 26 inch met versnellingen vormen de basis voor aangenaam gemak. Het aangename gemak wordt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
namelijk ervaren doordat het fietstempo tijdens het fietsen op een 26 inch transportfiets 26 inch met versnellingen aangepast kan worden. Het fietstempo kan namelijk aangepast worden op de meest aangename manier door gebruik te maken van de mogelijkheid om te schakelen.

Er zijn meerdere niveaus van trapweerstand beschikbaar op de 26 inch transportfietsen Popal met versnellingen. De transportfietsen 26 inch Popal met versnellingen zijn voor de leeftijdsgroep van 10 tot 14 jaar geschikt. Als uw kind al een lengte heeft boven 145 centimeter dan kunt u beter een keuze maken voor een fiets met een grotere inchmaat. Uiteraard kunt u uw kind mee laten kijken naar het aanbod om samen een keuze te maken.

Verschillende modellen en kleuren

U profiteert van het voordeel dat u bij de keuze voor een Popal transportfiets 26 inch met versnellingen uit meerdere kleuren kunt kiezen. De bekende klassieke kleuren zijn uiteraard in het aanbod met 26 inch transportfietsen Popal met versnellingen vertegenwoordigd. Er zijn tevens uitvoeringen beschikbaar in een kleurencombinatie. Een 26 inch transportfiets Popal met versnellingen kan dan van een frame voorzien zijn dat een andere kleur heeft dan de voordrager.

> Terug naar de 26 inch transportfiets

Kenmerk: de voordrager

De voordrager is het kenmerk dat de basis vormt van het design van de transportfietsen 26 inch Popal met versnellingen. Hierop is het mogelijk een tas te plaatsen. Dat is echter achterop de 26 inch transportfiets Popal met versnellingen eveneens een optie. De fietsen bieden veel comfort en gemak en hebben het voordeel dat het zadel en het stuur te verstellen zijn. U profiteert overigens altijd van de gratis verzending en van de snelle levering van de fietsen en andere producten die wij aanbieden.

> Bekijk alle goedkope transportfietsen