Sorteren op:

De Popal Urban 24 inch: gratis verzending!

De Popal Urban 24 inch kan een hoop problemen oplossen. Het kan namelijk erg lastig zijn Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
om voor groeiende kinderen een geschikte fiets te vinden die lang meegaat en niet binnen een jaar vervangen hoeft te worden. Popal helpt u hierbij. De kinder- en tienerfietsen van Popal hebben een uiteenlopende hoeveelheid formaten voor alle leeftijden, zodat er voor elk kind een fiets met een goede hoogte gevonden kan worden. Deze fietsen van Popal kunnen bovendien altijd worden afgesteld. Al met al is Popal een topmerk op het gebied van fietsen voor kinderen en tieners. Zo is de Popal Urban uitstekend voor meiden van 8 tot 12 jaar.

24 inch Popal Urban fietsen: fris en hedendaags

Heeft uw kind oog voor mooie dingen, dan zal ze de Popal Urban prachtig vinden. De fiets heeft een sierlijk model, waardoor het een echte blikvanger is. Hip en modern zijn termen die bij de Popal Urban passen. De omafiets heeft alle kenmerken van een trendy, jeugdige en hedendaagse fiets, maar heeft ook een geheel eigen en onderscheidend karakter. De prachtige kleur van het frame komt terug in de banden, wat deze fiets zo uniek maakt.

Het frame heeft het klassieke ontwerp van een omafiets, maar ziet er tegelijkertijd zeer hedendaags uit. Veel omafietsen hebben geen bagagedrager, maar deze fiets heeft dit wel. Daarnaast heeft hij een voorrek, zodat er altijd genoeg plek op de fiets is om spullen mee te nemen. Zet een krat op het voorrek voor nog meer ruimte.

De juiste fietsmaat vinden

Vraagt u zich af of de Popal Urban de geschikte grootte heeft voor uw kind? Vaak kan het moeilijk zijn de juiste maten te bepalen voor de fiets van uw kind. De inches staan voor de hoogte van het wiel, maar dit maakt nog niet duidelijk wat het best bij uw kind past. Daarnaast kan de maat ook aangegeven worden op basis van de hoogte van het frame. Bij veel fietsen staat er wel een leeftijdscategorie aangegeven, maar natuurlijk zijn niet alle kinderen binnen een leeftijdscategorie even groot. Een kind kan dan ook buiten de geschatte formaten vallen en net te groot of te klein zijn voor een fiets. Om te bepalen hoe groot de fiets van uw kind moet zijn, hoeft u slechts te kijken naar de kledingmaat van het betreffende kind. Voor elke groep kledingmaten bestaat er een bepaalde grootte wiel of frame dat bij deze kledingmaat past. Bij verschillende wielhoogtes in inches horen de volgende kledingmaten:

  • 10 inch: 85 – 100
  • 12 inch: 90 – 105
  • 14 inch: 98 – 108
  • 16 inch: 103 – 118
  • 18 inch: 110 – 123
  • 20 inch: 118 – 128
  • 22 inch: 124 – 134
  • 24 inch: 130 – 142
  • 26 inch: 140 – 156
  • 28 inch of hoger: volwassenen.

> Bekijk de Popal Lola fietsen: Vandaag besteld, morgen in huis!