Popal vouwfiets: voor 16.00 u besteld = morgen in huis

Profiteer van alle voordelen die een Popal vouwfiets te bieden heeft. Deze fiets is bijvoorbeeld ideaal Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
voor het woon-werkverkeer, voor zowel korte als lange afstanden. Daarnaast is het zeer eenvoudig mee te nemen en op te bergen!

Popal vouwfiets met versnellingen

Een Popal vouwfiets fiets heeft vele voordelen te bieden. Tijdens het fietsen ervaart u steeds optimaal comfort en gemak. U kunt er korte afstanden mee overbruggen, maar ook de wat langere afstanden kunt u op gemak afleggen op een vouwfiets Popal. Een Popal vouwfiets die met versnellingen is uitgevoerd, maakt het zelfs mogelijk om geheel naar eigen inzicht de trapweerstand aan te passen. Dat is perfect als u lange afstanden fietst op de Popal vouwfiets, maar ook als er sprake is van slecht weer met bijvoorbeeld forse tegenwind. Het zadel en het stuur kunt u op uw eigen lengte afstemmen, zodat wat dat betreft altijd de meest ideale zithouding kan worden aangenomen. De Popal vouwfiets is uiteraard zo compleet mogelijk uitgevoerd net als een gewone fiets.

> Bekijk ook eens onze Popal Benthe fiets.

Compact en gemakkelijk om mee te nemen

Een groot voordeel van een vouwfiets Popal fiets is natuurlijk dat deze opgeklapt kan worden en zo heel compact wordt. U kunt de Popal vouwfiets fiets meenemen in de auto, maar bijvoorbeeld ook als u van het openbaar vervoer gebruikmaakt. Doordat de Nederlandse fietsfabrikant van lichte materialen gebruik heeft gemaakt bij het produceren van de Popal vouwfiets hoeft u niet zwaar te tillen. Door de compactheid is deze fiets ook ideaal voor kleinbehuisden die de vouwfiets Popal door het kleine formaat in een kleine bergruimte kunnen opruimen of ergens anders in huis weg te zetten. Als u een alternatief zoekt om met de auto naar het werk te gaan, maar wel van het openbaar vervoer gebruik moet maken dan is de Popal vouwfiets zeker een uitkomst om het traject van huis en werk naar en van het openbaar vervoer af te leggen.

Fietsen met een lage instap bieden extra comfort tijdens het fietsen. Deze fietsen zijn erg trek bij moeders en senioren. Vanwege de lage opstap is het eenvoudiger om de fiets op te stappen. Daarnaast zijn de fietsen met een lage instap ook steviger ten opzichte van de reguliere omafietsen of damesfietsen.

> Ook op zoek naar een fiets voor uw dochter? Bekijk dan eens de Popal Little Miss fiets!