Retro fiets kopen: Korting tot wel 40%!

Bekijk hieronder ons overzicht met de de leukte en populairste retro fietsen. Als je de retro Lees door

Set Ascending Direction

11 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

11 producten in totaal

Filter
per page
fiets vandaag vóór 13.00 uur besteld, ontvang je hem morgen al in huis. In het assortiment kun je zowel jouw ideale retro damesfiets als retro herenfiets vinden en bestellen. Je kunt eenvoudig jouw ideale retro fiets vinden door gebruik te maken van de filtermogelijkheden:

  • Welke prijs wil je maximaal en minimaal betalen voor een retro fietsen?
  • In welke kleur wil je de retro fiets bestellen?
  • Bekijk de merken van onze retro fietsen
  • Hoeveel versnellingen wil je eventueel op jouw retro fiets?
  • Welke framemaat krijgt jouw retro fiets?
  • Het frame materiaal van de retro fiets

Retro fiets in schitterende stijl met een unieke kleurencombinatie

Een retro fiets heeft op zich al een uniek kenmerk en dat is de verwijzing naar het verleden die in de vormgeving naar voren komt, maar wel met de toepassing van de meest moderne en geavanceerde materialen. Bij Fietsenopfietsen kun je altijd terecht voor de aanschaf van een retro fiets en daarbij bieden wij je een ruime keuze. De variatie uit zich onder meer in de vele combinaties van kleuren. Doordat het aanbod zo veelzijdig is qua kleur en kleurcombinatie geldt voor iedereen dat er aansluiting gevonden kan worden bij de eigen favoriete kleur.

Retro fietsen met gratis transport en levering binnen 1 dag

Bij Fietsenopfietsen zijn er meerdere aspecten die betrekking hebben op onze service die wij zo klantvriendelijk mogelijk maken. Bijvoorbeeld de gratis verzending van alle retro fietsen, maar ook de snelle levering binnen een dag. Gratis verzending is altijd van toepassing en de snelle levering binnen een dag kunnen wij nakomen als er sprake is van een bestelling in de ochtend op een werkdag. Verder geldt dat voor het bestellen van een van de retro fietsen op verschillende manieren kan worden afgerekend. Bijvoorbeeld door met een creditcard te betalen of door voor een van de praktische betaalopties als iDeal of PayPal te kiezen. Je kunt desgewenst ook van een bankoverschrijving gebruikmaken of achteraf betalen. Bij achteraf betalen, zal de rekening pas gepresenteerd worden op het moment dat je het pakket dat door de bezorgdienst wordt afgeleverd, hebt ontvangen.