Sorteren op:

Rode beachcruisers 24 inch: tot 40% voordeel!

Rode beachcruisers 24 inch hebben een originele uitstraling. Het frame is namelijk zo gevormd dat er Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een hip en eigentijds design ontstaat. Het is echter niet alleen de uitstraling waarmee een 24 inch beachcruiser rood zich onderscheidt. Het gebruiksgemak, comfort en gebruiksvriendelijke eigenschappen zijn namelijk eveneens grote pluspunten als het gaat om het fietsen op 24 inch beachcruisers rood.

Er zijn meerdere voordelen te ontdekken aan een beachcruiser 24 inch rood. Zo is er het comfortabel gevormd zadel en het brede stuur. Door de ideale zithouding op het zadel en het brede stuur heeft uw kind altijd een goede controle over de fiets. Een bagagedrager ontbreekt standaard op de beachcruisers 24 inch rood, maar afhankelijk van het model en merk kan er wel sprake zijn van een voorrek.

24 inch beachcruiser rood voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Als u een rode beachcruiser 24 inch bestelt voor uw kind dan kunt u met een snelle bezorgservice rekening houden. Het is namelijk zo dat alle 24 inch beachcruisers rood die beschikbaar zijn in het aanbod op voorraad aanwezig zijn. Indien u voor 13.00 uur de bestelling afrondt, wordt de 24 inch beachcruiser rood al de volgende dag bezorgd. Of uiteraard op een andere dag als u dat wellicht beter uitkomt.

> Bekijk de kinderfiets 24 inch categorie!

Een fiets die meegroeit!

De beachcruisers 24 inch rood zijn ideaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De fiets groeit mee doordat u het zadel en het stuur van de beachcruiser 24 inch rood in hoogte kunt verstellen. Uw kind beleeft dan ook gegarandeerd meerdere jaren plezier aan deze schitterende fiets. Mocht u liever niet direct bij de bestelling willen afrekenen dan bieden wij u de gelegenheid om dat pas te doen nadat u de fiets in het bezit heeft gekregen.

> Een andere jongensfiets 24 inch bekijken?