Sorteren op:

Rode beachcruisers 22 inch: gratis verzending

Rode beachcruisers 22 inch zijn perfect voor kinderen vanaf 7 jaar. Niet alleen vanwege de inchmaat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
die op deze leeftijd is afgestemd, maar vooral ook door de uitstraling en comfort. Deze aspecten worden namelijk gecombineerd op de 22 inch beachcruisers rood. Het gebruiksgemak is groot net als het comfort dat onder meer het zadel, maar ook het trapsysteem en het remsysteem van de 22 inch beachcruiser rood te bieden heeft.

De beachcruisers 22 inch rood beschikken standaard over een breed stuur. Dat is namelijk een uniek kenmerk van een beachcruiser 22 inch rood net als de brede banden. Ook het ontbreken van een bagagedrager kan als een standaardkenmerk gezien worden. Dat neemt overigens niet weg dat er wel uitvoeringen zijn die bijvoorbeeld over een voordrager beschikken. De exacte eigenschappen kunnen wat dat betreft uiteraard per model verschillen.

22 inch beachcruiser rood: in hoogte verstelbaar stuur en zadel

Bij de aanschaf van een rode beachcruiser 22 inch is het niet zo dat uw kind er met een leeftijd van 7 jaar slechts één jaar op kan fietsen. Het zadel en het stuur zijn namelijk in hoogte te verstellen, zodat de 22 inch beachcruisers rood meerdere jaren fietsplezier kunnen bieden. Het is wel aan te raden om het stuur en het zadel van de 22 inch beachcruiser rood opnieuw in te stellen als uw kind is gegroeid. Zo blijft uw kind in ieder geval aangenaam fietsen in de ideale zithouding.

> Bekijk een andere 22 inch meisjesfiets!

Morgen in huis? Bestel dan voor 13u!

Maakt u samen met uw kind een keuze voor een beachcruiser 22 inch rood? Of wordt het een cadeau voor de zevende verjaardag van uw kind en moet het nog een verrassing blijven? U kunt op elk moment de bestelling plaatsen en al binnen een dag op de komst rekenen. De verzendkosten van het leveren van beachcruisers 22 inch rood nemen wij voor onze rekening.

> Een andere jongensfiets 22 inch bekijken?