Sorteren op:

Rode damesfietsen met versnelling: tot 40% korting!

Rode damesfietsen met versnelling zijn verkrijgbaar met een fantastisch design. Het frame en de uitvoering van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
een rode damesfiets met versnelling vormen de basis voor de stijl. In het aanbod dat wij beschikbaar hebben, zijn er eigentijdse en originele stijlen beschikbaar, maar is het ook mogelijk om voor een keuze te maken voor een sportieve uitstraling. De rode damesfietsen met versnelling bieden naast een geweldige uitstraling ook praktisch gemak en een groot comfort.

De damesfietsen rood met versnelling zijn namelijk uitgerust met een trapsysteem dat over verschillende niveaus beschikt qua weerstand. Dat maakt het heel gemakkelijk om lichter of zwaarder te fietsen op een damesfiets rood met versnelling. Overigens is deze categorie geschikt voor iedereen met een lengte van minimaal 145 centimeter. De zithouding kan afgestemd worden op de eigen lengte door het zadel en het stuur op de juiste hoogte in te stellen.

Damesfiets rood met versnelling met gratis verzending

U kunt uiteraard voor het kopen van een rode damesfiets met versnelling uitgebreid de tijd nemen om een vergelijking te maken. De afbeeldingen van de rode damesfietsen met versnelling spreken daarbij voor zich en op basis daarvan kunt u al een eerste voorkeur hebben. U kunt dan kijken naar de specifieke kenmerken waarover de rode damesfiets met versnelling van uw voorkeur beschikt.

> Een andere damesfiets kopen?

Voor 13u besteld, morgen in huis!

Na een vergelijking te hebben gemaakt en uw een damesfiets rood met versnelling heeft gevonden die volledig aan uw wensen tegemoet komt, kunt u de bestelling plaatsen. Voor de damesfietsen rood met versnelling die op werkdagen besteld worden voor 13.00 uur is de levering de volgende dag al mogelijk. Fietsenopfietsen.nl levert alle fietsen uit het assortiment met gratis verzending. Met betrekking tot de betaling bieden wij de nodige flexibiliteit met de keuze om vooraf of achteraf te betalen.

> Bekijk ook eens onze dames transportfietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.