Sorteren op:
Rode herenfiets

Rode herenfiets kopen: Profiteer van kortingen tot 40%!

Als u een rode herenfiets zoekt, dan kunt u van ons veelzijdige aanbod gebruikmaken om een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
geschikte fiets te vinden. Fietsenopfietsen.nl biedt fietsen voor heren aan in de meest uiteenlopende kleuren die al dan niet volledig in het rood zijn uitgevoerd. Wij bieden bijvoorbeeld ook rode herenfietsen waarvan het frame een andere kleur heeft, maar waarbij rode details zijn aangebracht. Bekijk het aanbod maar eens op uw gemak om te ontdekken of u uw favoriete rode herenfiets kunt ontdekken bij Fietsenopfietsen.nl. Uiteraard kunt u ook fietsen in andere kleuren bekijken om te zien of die eveneens voldoen aan uw voorkeuren bijvoorbeeld ten aanzien van het model of merk.

Herenfiets rood nu bestellen en binnen 24 uur geleverd

Als u een geschikte herenfiets rood hebt gevonden, dan kunt u deze meteen bestellen en de fiets binnen 24 uur geleverd krijgen als u voor 12.00 uur in de ochtend bestelt. Dat is een van de extra diensten die wij te bieden hebben aan onze klanten. Dat geldt ook voor de gratis verzending van de fiets die standaard van toepassing is op het gehele assortiment. Het bestelproces is simpel door vier stappen te volgen, waarbij aan het einde de gelegenheid wordt geboden om een keuze voor het betalen te maken. U kunt afrekenen via iDeal of een andere optie kiezen die u het meeste betaalgemak oplevert. Wilt u liever pas na ontvangst van de herenfiets de rekening te voldoen? Dat kan ook bij Fietsenopfietsen.nl. In dat geval wordt de factuur pas aan u verstrekt als de herenfiets bij u afgeleverd is.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.