Sorteren op:

Rode jongensfiets 26 inch in fraaie kleurencombinatie

U kunt bij ons een rode jongensfiets 26 inch kopen in een fraaie kleurencombinatie. Bij een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
rode jongensfiets 26 inch is de basiskleur rood, maar is uiteraard niet de hele fiets in deze kleur uitgevoerd. Er is namelijk sprake van een combinatie met andere kleuren en daarin hebt u weer een keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld een rode fiets voor uw zoon kopen die gecombineerd wordt met wit of met grijs. Op de afbeeldingen ziet u hoe de kleurencombinaties de uitstraling van de fietsen voor jongens in de leeftijd van 10 to 14 jaar versterken. De modellen onderscheiden zich verder in de wijze waarop het frame is vormgegeven en dat is uiteraard eveneens bepalend voor de uitstraling.

Jongensfiets rood 26 inch voor de scherpste prijs bij Fietsenopfietsen.nl

Elk model jongensfiets rood 26 inch wordt door Fietsenopfietsen.nl aangeboden voor de scherpste prijs. Dat kunt u zelf zien. Daarbij zorgen wij er ook voor dat de door u bestelde fiets op het adres wordt bezorgd dat u hebt opgegeven zonder dat er transportkosten worden berekend. Verzending is namelijk gratis en dat geldt voor alle fietsen die wij beschikbaar hebben. Doordat wij in staat zijn om iedere fiets vanuit voorraad te kunnen aanbieden, geldt dat wij ook een snelle leverservice garanderen. Afhankelijk van de tijd en dag waarop de bestelling door u wordt gedaan, kan dat al binnen een periode van 24 uur zijn. Bij het afrekenen kunt u kiezen welke methode het beste past, zoals direct afrekenen of achteraf betalen.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.