Sorteren op:

Rode kinderfietsen 20 inch met versnellingen: gratis verzending

De rode kinderfietsen 20 inch met versnellingen in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl hebben een sportief design Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
en beschikken over sportieve kenmerken. Bijvoorbeeld het zadel dat sportief is uitgevoerd van de 20 inch kinderfietsen rood met versnellingen. Ook de versnellingen uiteraard, want die dragen bij aan het sportieve karakter van de 20 inch kinderfiets rood met versnellingen.

Het is voor uw kind ideaal om te kunnen schakelen tijdens het fietsen op een kinderfiets 20 inch rood met versnellingen. Dat biedt namelijk uitkomst tijdens het fietsen met veel wind tegen of juist met wind mee. Of als er een lange afstand gefietst wordt. De versnellingen van de kinderfietsen 20 inch rood met versnellingen zijn bovendien tijdens het fietsen met de hand aan het stuur op een gemakkelijke manier te bedienen.

Rode 20 inch kinderfiets met versnellingen voor kinderen van 6 tot 8 jaar

Het is zeker een goede keuze om een rode kinderfiets 20 inch met versnellingen aan te schaffen als uw kind veel gebruikmaakt van de fiets. Qua leeftijd van uw kind geldt dat een 20 inch kinderfiets rood met versnellingen geschikt is als de leeftijd van 6 jaar is bereikt. Voor de zekerheid kunt u desgewenst nog even de matentabel met wielmaten raadplegen. Zo weet u zeker dat het aanbod met 20 inch kinderfietsen rood met versnellingen op de lengte van uw kind is afgestemd.

> Toch een andere kinderfiets 20 inch?

Verstel het zadel en stuur!

De kinderfietsen 20 inch rood met versnellingen zijn voor de leeftijdsgroep van 6 tot 8 jaar geschikt als er van de gemiddelde lengte wordt uitgegaan. In deze leeftijdsklasse is het natuurlijk zo dat kinderen groeien. Als dat gebeurt dan heeft u altijd de mogelijkheid om het zadel en het stuur van de kinderfiets 20 inch rood met versnellingen op de nieuwe lengte van uw kind af te stemmen.

> Bekijk ook eens een andere goedkope kinderfiets!

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 20 inch?

Over het algemeen voor kinderen tussen de 6 - 8 jaar. De lengte is beter om als leidraad te nemen: 20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen met een lengte rond de 115 cm.

Hebben de kinderfietsen van 20 inch al versnellingen?

Ja, dat is mogelijk. Al hebben de meeste 20 inch fietsen geen versnellingen. De kinderfietsen 20 inch mét versnelling bestaan uit 3, 6 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de 20 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 10+ kleuren. De kleuren worden vaak gecombineerd met andere mooie kleuren of prints.