Sorteren op:

Rode kinderfietsen 26 inch met versnellingen: tot 40% voordeel!

Rode kinderfietsen 26 inch met versnellingen worden doorgaans aangeschaft voor dagelijks gebruik. De keuze voor een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
26 inch kinderfiets rood met versnellingen kan echter ook op basis van andere redenen gemaakt worden. Bijvoorbeeld om op recreatieve en sportieve wijze te gebruiken wat dan waarschijnlijk niet op basis van alledag geschiedt. Wij komen met het aanbod van 26 inch kinderfietsen rood met versnellingen aan beide mogelijkheden tegemoet.

U kunt dan ook de keuze maken voor een kinderfiets 26 inch rood met versnellingen als uw kind er dagelijks op naar school gaat fietsen. Of voor sportief gebruik de keuze maken uit het aanbod met kinderfietsen 26 inch rood met versnellingen. In ieder geval bieden deze fietsen de gelegenheid om van extra gemak en comfort te profiteren door de optie van het schakelen, zodat de weerstand van de trappers kan worden ingesteld op het gewenste niveau.

26 inch kinderfiets rood met versnellingen: gratis verzending

Een rode kinderfiets 26 inch met versnellingen die voor 13.00 uur wordt besteld, wordt de volgende dag al geleverd. Deze snelle service wordt gecombineerd met gratis verzending van de 26 inch kinderfiets rood met versnellingen. U krijgt verder de mogelijkheid om achteraf of vooraf de rekening te voldoen. Deze klantvriendelijke service is van toepassing op alle 26 inch kinderfietsen rood met versnellingen en op de rest van het assortiment. Daarin maken wij namelijk geen onderscheid.

> Bekijk het gehele assortiment 26 inch kinderfietsen!

Voor kinderen van 10 tot 14 jaar!

De kinderfietsen 26 inch rood zijn bestemd voor jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 10 jaar. Er wordt het voordeel geboden dat er tot een leeftijd van ongeveer 14 jaar gefietst kan worden op een kinderfiets 26 inch rood met versnellingen. Het spreekt haast voor zich, maar wordt toch nog even gemeld. Het zadel en het stuur kunnen uiteraard in hoogte versteld worden.

> Toch een andere maat fiets? Misschien is de kinderfiets 14 inch wat u zoekt!