Sorteren op:

Rode meisjesfiets 10 inch: online bestellen met 40% korting

Als uw dochter 1 tot 3 jaar oud is, kunt u haar een fiets geven. Ze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kan natuurlijk nog niet zelfstandig fietsen, maar ook het rondrijden op een fiets met zijwieltjes vinden kinderen hartstikke leuk. Wij garanderen u dan ook dat uw dochter erg blij zal zijn met haar nieuwe fiets.

Wilt u niet te veel geld uitgeven aan de eerste fiets van uw dochter, simpelweg omdat zij vrij snel te groot zal zijn voor deze fiets? Dan bestelt u de allereerste fiets van uw kind in onze online shop. Bij ons profiteert u namelijk van een flinke korting op ieder product. Deze kan oplopen tot 40 procent.

Voor meisjes van 1 tot 3 jaar

Op deze pagina vindt u ons aanbod rode meisjesfietsen met de maat 10 inch. Een rode meisjesfiets 10 inch is geschikt voor meisjes van 1 tot 3 jaar oud. Zij hebben doorgaans een lengte tussen de 85 en 100 centimeter.

Is uw dochter rond de 95 centimeter groot? Dan kunt u beter een meisjesfiets in de maat 12 inch voor haar kopen. Ze past officieel nog wel op een rode meisjesfiets 10 inch, maar deze zal snel te klein voor haar worden. Daarom kunt u beter een fiets in een grotere maat voor haar kopen. Is uw dochter beduidend kleiner dan 95 centimeter? Dan heeft ze wel een rode meisjesfiets 10 inch nodig. Een fiets van 12 inch is in dit geval echt te groot voor haar.

> Loopfiets vanaf 3 jaar vindt u hier: Kortingen tot wel 40%!

Voor het eerst op de fiets: 3 tips

Gaat uw dochter voor het allereerst fietsen? Dan wilt u natuurlijk dat haar eerste fietservaring een positieve is. Wij geven u graag enkele tips om de eerste keer op de fiets zo leuk mogelijk te maken voor uw dochter.

  • Begin in een veilige en rustige omgeving. Dit kan de tuin zijn, maar ook de stoep voor uw huis. U kunt uw dochter ook leren fietsen op de weg, maar kies in dit geval wel een veilige en rustige weg.
  • Blijf in de buurt. De rode meisjesfiets 10 inch is uitgerust met een stang, die u als ouder vast kunt houden. Wij raden u zeker aan dit de eerste paar keer te doen. Als u de stang eenmaal los kunt laten, blijft u toch in de buurt om uw dochter goed in de gaten te houden.
  • Houd de omgeving goed in de gaten. Uw dochter is nog niet in staat zelf op het verkeer om haar heen te letten of hierop te reageren. U moet dit voor haar doen.

> Vandaag besteld = morgen gratis verzonden: Bestel nu een meisjes loopfiets!