Sorteren op:

Rode meisjesfiets 24 inch in uiteenlopende prijsklassen

Bij het kopen van een rode meisjesfiets 24 inch kunt u bij Fietsenopfietsen.nl altijd een keuze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maken uit diverse prijsklassen. Wij hebben voor elk budget de perfecte fiets voor meisjes beschikbaar in ons brede assortiment, waarin u verschillende merken treft. Het diverse aanbod en de uiteenlopende prijzen maken het altijd mogelijk om te slagen en de ideale rode meisjesfiets 24 inch te vinden en direct online te bestellen. Wat denkt u van een prachtige 24 inch transportfiets in rood of mat rood? Of van de meisjesfiets in een sportieve uitstraling die u net als de omafiets voor meisjes van 8 tot 12 jaar voor een bijzonder scherpe prijs wordt aangeboden.

Meisjesfiets rood 24 inch snel bezorgd met gratis verzending

Als er eenmaal een keuze is gemaakt, dan wilt u natuurlijk dat de meisjesfiets rood 24 inch van uw keuze zo spoedig mogelijk wordt thuisbezorgd. Dat wordt dan ook door Fietsenopfietsen.nl gegarandeerd. Wij bezorgen de fiets namelijk al de volgende dag indien er sprake is van een bestelling die voor 12.00 uur gedaan is. U hoeft voor deze snelle bezorging geen extra kosten te betalen, want uw bestelling verzenden wij gratis. Met betrekking tot de betaling bieden wij al evenveel gemak. U kunt eerst selecteren of u gelijk wenst te betalen of pas achteraf de betaling wilt voldoen. Bij uw keuze voor het meteen afrekenen, worden vervolgens meerdere opties geboden. Op deze manier kunt u altijd voor een betaalmethode kiezen die aansluit bij uw mogelijkheden.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.