Sorteren op:

Rode moederfietsen: tot 40% korting!

Rode moederfietsen worden door Fietsenopfietsen.nl in een assortiment met keuze uit meerdere designs aangeboden. Iedereen heeft Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
uiteraard zo een eigen voorkeur qua stijl als het gaat om de aanschaf van een rode moederfiets. Het is dan ook een voordeel dat u met uw wensen rekening kunt houden qua ontwerp als het gaat om het maken van een keuze uit het aanbod met rode moederfietsen.

De moederfietsen rood zijn speciale damesfietsen die het extra gemakkelijk maken om met kinderen op de fiets te fietsen. Het kan daarbij gaan om de mogelijkheid voorop een kindje in een fietszitje mee te nemen, maar ook achterop de bagagedrager. Het is dan ook mogelijk om met twee kinderen tegelijk op de moederfiets rood te fietsen. Het grote gemak wordt geboden door de wijze van opstap en uiteraard door de breedte en hoogte van het stuur.

Moederfiets rood met gratis verzending

Een rode moederfiets is een ideale keuze als u jonge kindjes heeft en met gemak overal naartoe wilt fietsen. Als uw kindje eenmaal de leeftijd heeft bereikt dat voorop zitten niet meer gaat, dan kunt u uw kind in een fietsstoeltje achterop de rode moederfiets meenemen. Als uw kind ook daar te groot voor wordt en zelf kan fietsen, blijft het gemak en comfort dat de rode moederfietsen bieden toch nog altijd aanwezig. U profiteert hoe dan ook vele jaren van deze aankoop.

> Een andere moederfiets kopen?

Voor 13u besteld, morgen in huis!

Als u de aankoop van een moederfiets rood overigens voor 13.00 uur doet dan kunt u morgen al naar de komst van de fiets uitkijken. Wij zorgen dan namelijk dat de bestelling binnen een dag wordt geleverd. Daarvoor worden geen verzendkosten gerekend. Dat doen wij namelijk nooit voor het laten bezorgen van moederfietsen rood en ook niet voor de overige artikelen in ons assortiment. U profiteert altijd van gratis verzending.

> Toch een andere damesfiets kopen?