Sorteren op:

Het eenvoud van vervoeren met de rode transportfietsen

Fietsenopfietsen.nl biedt u verschillende rode transportfietsen aan waarmee u eenvoudig uw bagage kunt vervoeren. De transportfietsen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
bieden twee mogelijkheden aan om spullen te vervoeren. U kunt gebruik maken van de stevige bagagedrager met snelbinders of de stevige voordrager. De bagagedragers kunt u gebruiken voor het vervoeren van uw schooltas, sporttas of andere spullen. Met de rode transportfietsen kunt u veilig en snel van A naar B komen. De fietsen zijn zeer veilig, sommige hebben zelfs een stuurstabilisator zodat u de controle kan houden over de fiets. Deze robuuste fietsen zijn ideaal voor het vervoeren van bagage.

Hoe bestelt u rode transportfietsen?

Wanneer u de keuze hebt gemaakt voor een rode transportfiets die het meeste aansluit bij uw wensen, dan gaat u een simpel bestelproces in. Fietsenopfietsen.nl heeft een eenvoudig vierstappen proces waarmee u simpel en snel bestelt. Het begint met het invullen van uw persoonlijke gegevens, deze gegevens hebben wij nodig om eventueel contact met u op te nemen en om te weten te komen wat het afleveradres is. Nadat u dit hebt gedaan kunt u een verzendwijze kiezen, hoe wilt u dat de rode transportfiets bij u thuis word afgeleverd? Daarna moet u gaan betalen, wij maken gebruik van verschillende betaalmethodes. Zo kunt u gebruik maken van Ideal, PayPal, Creditcard of een bankoverschrijving. Nadat u de betaling hebt voltooid krijgt u een overzicht van uw bestelling. Hierop kunt u zien dat uw bestelling van de rode transportfiets is geslaagd.

Naast de rode kleur zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar. Neem een kijkje bij de witte transportfietsen. Het sorteren van het aanbod op basis van een persoonlijke kleur doet u aan de linkerkant van het beeldscherm.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.