Sorteren op:

Roze damesfietsen zonder versnelling: Tot 40% korting!

Met een roze fiets val je lekker op in het verkeer. Dat is erg handig om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
gevaarlijke situaties in het verkeer te voorkomen omdat je altijd duidelijk te zien bent. Daarnaast is roze natuurlijk ook gewoon een hippe en felle kleur die je fiets speciaal maakt. Met een roze damesfiets zonder versnelling kun je echt laten zien wie je bent. Veel mensen denken nog steeds dat een fiets met versnellingen beter is dan een fiets zonder versnellingen. Maar in ons vlakke land zijn versnellingen eigenlijk overbodig en zit er alleen maar iets extra’s op je fiets dat kapot kan gaan. Een damesfiets zonder versnelling in het roze is modern en degelijk zodat je jaren vooruit kan op een tijdloos ontwerp.

Damesfiets in het roze zonder versnellingen: een degelijke fiets

Roze is een prachtige kleur waar veel meisjes en vrouwen helemaal weg van zijn. Dat komt goed van pas want deze fietsen zijn geschikt voor iedereen die graag over een prachtige en oerdegelijke beschikt. Het frame van een roze damesfiets zonder versnelling is erg stevig waardoor je er eenvoudig kinderzitjes op kunt monteren. De fiets kan het gewicht van extra kinderen makkelijk aan. Omdat je door de kleur opvalt in het verkeer zijn deze modellen ook uitermate geschikt voor tieners die zelf op de fiets naar school gaan. Middelbare scholieren zijn vaak met van alles bezig terwijl ze aan het fietsen zijn, waardoor ze niet altijd oog hebben voor wat er op de weg gebeurt. Met een roze fiets vallen ze extra goed op waardoor andere weggebruikers hen goed kunnen zien aankomen. Het voordeel van een fiets zonder al te veel toeters en bellen zorgt er bovendien voor dat ze erg lang meegaan. Redenen om een damesfiets zonder versnellingen in de kleur roze aan te schaffen:

  • Je hebt een erg stevige fiets waar weinig kapot aan kan gaan
  • Je valt extra op in het verkeer
  • Je ziet er extra hip en modern uit
  • Je kunt er zonder problemen kinderzitjes op monteren
  • Je beschikt over een fiets van hoge kwaliteit

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bestel de 18 inch meisjesfiets online!

Op deze manier kun je eenvoudig je framemaat berekenen

Veel mensen zijn er niet zeker van welke maat van frame ze nodig hebben. Gelukkig is er een handig trucje waarmee je altijd zeker kunt weten welke maat je nodig hebt. De framemaat wordt in Nederland altijd aangeduid in centimeters. Door de binnenmaat van je been op te meten en deze te vermenigvuldigen met 0,68 kom je eenvoudig te weten welke framemaat past bij jouw beenlengte.

> Kinderfietsje kopen: Kortingen tot wel 40%!