Sorteren op:

Roze jongensfietsen: Verzending = gratis!

Deze website beschikt over een groot aantal roze jongensfietsen in verschillende soorten en maten. Een jongensfiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
in roze kleur klinkt misschien gek, maar roze komt juist weer helemaal in de mode voor jongens. Een paar eeuwen terug was roze een hele mannelijke kleur, en dit modeverschijnsel duikt ook nu weer op. De fietsen op fietsenopfietsen.nl kun je in veel verschillende varianten van de jongensfiets in roze kleur kopen. Daarom is het belangrijk dat je goed rondkijkt op de website voordat je een beslissing maakt. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen de kleur van het frame kiezen, maar ook de velgen en het zadel. Op deze manier kun je dus de ideale jongensfiets in roze kleur kopen voor jouw kind. Zo kan je kind pas écht met een stoere fiets naar school.

Roze jongensfiets kopen?

Een roze jongensfiets wordt weer steeds populairder. Wanneer je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van één van de roze jongensfietsen voor je kind, dan moet je ten eerste natuurlijk goed weten welke maat fiets je moet hebben. Als je hier vragen over hebt, dan is het verstandig om eens contact op te nemen met onze medewerkers. Zij kunnen je precies vertellen welke fietsen het beste passen bij welke leeftijd. Bovendien komen de kinderfietsen over het algemeen met zijwieltjes. Zo kan je kind dus veilig leren fietsen. De fietsen zijn van goede kwaliteit gemaakt, zodat je ze volledig kunt vertrouwen met de veiligheid van je kind. Je kind kan rustig op zijn eigen tempo leren fietsen. Wanneer hij er klaar voor is, dan kunnen de zijwieltjes er meestal af worden gehaald. Of misschien wordt het dan wel gewoon tijd voor een nieuwe fiets.

> Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een 18 inch meisjesfiets!

Voorbereiding voor een lange fietstocht met je kind

Als je op een fietstocht gaat met je kind, dan is het belangrijk om aan een aantal dingen te denken.

  • Neem voldoende drinken mee, bijvoorbeeld flesjes water of pakjes sap.
  • Vergeet niet om ook wat eten mee te nemen, voor het geval jullie een tussenpauze gaan maken en je kind wat motivatie nodig heeft om door te fietsen. Denk daarbij aan fruit of koekjes.
  • Let goed op dat je niet te hard wilt fietsen. Je kind moet hier nog aan wennen en zal er snel moe van worden.
  • Neem regelmatig een pauze. Je kind zal deze pauzes goed kunnen gebruiken om even rond te kijken en uit te rusten.

> Kinderfietsje online kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.