Sorteren op:

Roze kinderfietsen 14 inch: gratis verzending

Roze kinderfietsen 14 inch kopen is een garantie voor goedkope verzending. Er komen immers geen verdere Lees door

Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
kosten voor het bezorgen bij kijken. Omdat het aanschaffen van een fiets al voldoende van het budget vraagt, is dit natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen. Al is het wel ook zo dat er vooral andere kenmerken en voordelen zijn die de doorslag geven wanneer een roze kinderfiets 14 inch gekocht moet worden. De kleur bijvoorbeeld. Vooral meisjes zullen de wens hebben dat de fiets echt roze moet zijn. Dit hoeft gelukkig geen enkel probleem te zijn dankzij het ruime aanbod.

Daarnaast is het fijn om te weten dat een kinderfiets 14 inch roze voor een geschikte prijs kan worden aangeschaft. Dat komt niet alleen door het ontbreken van de verzendkosten, maar bijvoorbeeld ook doordat de aanschafprijs van nature al lager wordt gehouden. Onder andere met dank aan hoge kortingen. Ook fijn is natuurlijk het feit dat de 14 inch kinderfiets in roze kleur al geheel gemonteerd afgeleverd wordt en daardoor dus al snel te gebruiken is. Dit is vooral een wens die de kinderen natuurlijk zullen hebben.

Kinderfiets roze 14 inch: lijst aan voordelen

Wie een kinderfiets 14 inch roze gaat aanschaffen zal altijd eerst kijken naar wat de fiets allemaal te bieden heeft behalve de gewenst kleur. In het geval van veel fietsen gaat het dan niet alleen om zaken zoals goede remmen en duidelijke verlichting. Ook voordelen die door de leverancier geboden worden zijn natuurlijk van belang. Wanneer er wat extra’s geboden wordt, zal dit altijd aantrekkelijker zijn om een aankoop te doen. Enkele voorbeelden van zulke voordelen zijn:

  • Hoog oplopende korting op de aankoopprijs
  • Geen verzendkosten bij levering
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Altijd in eigen voorraad

Natuurlijk is het echter vooral ook fijn om mee te wegen bij een keuze voor een roze kinderfiets 14 inch dat het gebruiksgemak goed op orde is. Dat komt bijvoorbeeld in de eerste plaats doordat er niet veel montagewerk aan de fietsen is. De trappers monteren, het stuur rechtzetten en vast schroeven en het zadel op de juiste hoogte stellen zijn vaak de enige handelingen. Test even de remmen en de verlichting en al snel daarna kan op de fiets gestapt worden. Dit is natuurlijk nauwelijks de moeite te noemen.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bekijk nu de 14 inch meisjesfiets!

Een fietszadel op de juiste hoogte

Zeker op jonge leeftijd is het belangrijk dat het zadel en het stuur op de juiste hoogte staan. Dat betekent ook dat dit regelmatig bijgehouden moet worden. Een kind kan wel twee tot drie jaar met een fiets van een bepaalde framemaat doen. Het kind is natuurlijk wel in de groei. Het is daarom belangrijk om iedere zes maanden even te testen of het zadel wat hoger moet. Test dit door het kind de voet op de grond te laten zetten. Wanneer dit te gemakkelijk gaat, met gekromde knie, dan kan het zadel hoger.

> Damesfiets kopen: Vóór 15.00 uur besteld = morgen in huis!

Voor welke leeftijd is de 14 inch kinderfiets geschikt?

De 14 inch fietsen zijn goed geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Natuurlijk is het ene kind het andere kind niet. Kijk daarom vooral naar de lengte van je kind. Is jouw kind rond de 100 cm? Dan is de 14 inch kinderfiets zeker geschikt.

Zijn de 14 inch fietsen ook met mandje verkrijgbaar?

Ja, ook met mandje is de fiets verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook fietsen in het assortiment met een mooi voorrekje. Vink jouw keuze aan in het filtermenu van de webshop.

In welke kleuren leveren jullie de 14 inch fietsen?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies een mooie kleur uit het filtermenu en de meest vrolijke kleuren verschijnen op je beeldscherm.