Sorteren op:

Roze kinderfietsen 22 inch: 10-40% korting

Roze kinderfietsen 22 inch zijn perfect voor kinderen, vooral meiden, in de leeftijd van 7 tot Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
9 jaar oud. Dit heeft vooral te maken met het feit dat ze dan vaak de juiste lengte hebben om comfortabel op de fiets te kunnen rijden. Er moet immers in de jaren waarin ze opgroeien met enige regelmaat een nieuwe fiets gekocht worden. Met dat in het achterhoofd is het ook fijn om te weten dat de kinderfiets 22 inch roze aangeschaft kan worden met korting op de aanschafprijs. Die korting kan tussen de 10 en 40 procent zijn.

Daardoor is het veilig om te stellen dat de roze kinderfiets 22 inch te krijgen is met een ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit. De stevigheid en stabiliteit verandert immers niet, maar de prijs is een flink stuk lager. Daardoor zijn de fietsen goed te gebruiken voor alle doeleinden die kinderen in deze leeftijdsgroep kunnen hebben met een fiets. Dit kan zowel een tochtje naar school zijn, als een lange rit op de vrije zaterdagmiddag. Dit is een belangrijk kenmerk van de 22 inch roze kinderfietsen.

Kinderfiets 22 inch roze: belangrijke kenmerken

Een roze kinderfiets 22 inch koop je natuurlijk niet alleen maar omdat deze roze is en de prijs goed meevalt. Het is vooral ook belangrijk dat het rijwiel voldoet aan de eisen die in deze tijden aan fietsen gesteld worden. Het gaat er vooral om dat belangrijke voordelen op het gebied van levering en montage goed op orde zijn. Zo komen de roze 22 inch kinderfietsen al vrijwel volledig afgemonteerd thuis. De fiets bestaat dan onder andere uit:

  • Een stevig frame van staal
  • Een kettingkast om de fietsketting
  • Handrem en een terugtraprem
  • Een slot standaard op de fiets gemonteerd
  • Led-verlichting op de voorzijde en achterzijde

Door al deze kenmerken is elke roze kinderfiets 22 inch goed bruikbaar in het drukke stadsverkeer zoals dat op veel plekken in Nederland gebruikelijk is. Al is het natuurlijk ook zo dat de fiets sterk genoeg is voor een zondagsritje met het gezin. Er zijn immers vooral in de zomermaanden talloze wegen en paden waarover het leuk fietsen is met zijn allen. Dat de fietsen hier geschikt voor zijn komt onder meer ook door de mate van veiligheid die geboden wordt.

> Bekijk nu de omafiets 22 inch: Gratis verzending op het gehele assortiment!

De handrem goed afstellen

De handrem werkt door middel van een kabel. Het is essentieel dat deze kabel van de juiste lengte is om goed te kunnen remmen. Laat daarom de rem in stilstand inknijpen om de juiste mate van kracht te bepalen. Draai vervolgens de kabel aan in het mechanisme. Het is belangrijk dat de rem niet te ver ingeknepen hoeft te worden, maar tegelijkertijd mag deze ook niet strak staan. Ongeveer het midden tussen het 0-punt en het stuur is de ideale remkracht voor een fiets die in de stad gebruikt wordt door kinderen.

> Profiteer van korting tot wel 40%: Bekijk nu het overzicht met fietssloten!