Sorteren op:

Roze kinderfietsen 24 inch: snelle bezorging

Roze kinderfietsen 24 inch zijn geschikt voor kinderen, vooral meiden, uit de bovenbouw van de lagere Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
school. In de leeftijd van 8 tot 12 jaar hebben zij over het algemeen de ideale lengte om op deze fietsen comfortabel te kunnen rijden. Het is dus niet gek wanneer een meisje vlak voor haar verjaardag aangeeft graag een roze fiets te willen. In dat geval is het fijn om te weten dat de fiets al snel bezorgd kan worden. Dit is het geval wanneer voor 13.00 besteld wordt. Wie daarna bestelt, hoeft ook niet lang te wachten, dan duurt het hooguit een dag langer.

Dit voordeel geldt trouwens voor elke roze kinderfiets 24 inch die in het assortiment te vinden is. Er zijn immers verschillende modellen die aan deze omschrijving voldoen. Daardoor is het ook goed mogelijk om voor elk type kind een goede fiets te vinden. Dit kan variëren van zeer sportief tot juist meer stoer. In alle gevallen is er in ieder geval de zekerheid dat de fietsen voldoen aan de belangrijke kwaliteitseisen die gesteld worden.

Kinderfiets 24 inch roze: de belangrijkste onderdelen

Het aanschaffen van een kinderfiets 24 inch roze gaat natuurlijk niet zonder daar eerst goed op georiënteerd te hebben. Het gaat immers niet uitsluitend om de juiste kleur. De fiets moet ook aan een aantal belangrijke kwaliteitskenmerken voldoen. Een aantal onderdelen moeten er simpelweg op zitten. Het is echter niet altijd goed bekend welke onderdelen dan van belang zijn. Het is in het geval van deze fietsen goed om te letten op:

  • De aanwezigheid van reflectoren in de wielen en verlichting
  • Een krachtige terugtraprem
  • Een goede handrem als extra rem
  • Een bijgeleverde, luid hoorbare bel

Wie dus goed kijkt naar de kwaliteitseisen waaraan een roze kinderfiets 24 inch moet voldoen, snapt dat veiligheid voorop moet staan. Wanneer de fiets dan ook nog eens goed stevig is dankzij een frame van staal en velgen van dubbelwandig aluminium, dan hoeft er geen enkel beletsel te zijn om direct een aankoop te doen. Dit zal vooral ook tot veel plezier bij het kind leiden, dat dan veilig op de fiets waarvan gedroomd is kan rondrijden. Uiteindelijk is dit natuurlijk één van de belangrijkste zaken.

> Herenfiets kopen: Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Een fiets gebruiksklaar maken

Wanneer een fiets is afgeleverd is het natuurlijk wel belangrijk dat ook gezorgd wordt dat deze klaar is voor gebruik. Dat betekent onder andere dat het zadel en het stuur op de juiste hoogte gezet moeten worden. Ook is het vaak zo dat de kleine details afgerond moeten worden. Zo moeten de trappers worden vastgeschroefd en de bel worden gemonteerd. Wanneer al deze zaken zijn volbracht kan er direct op een fiets worden weggereden. Controleer wel voor de zekerheid de handremmen altijd even, ook als deze al gemonteerd zijn. Herhaal dit ook met enige regelmaat voor de veiligheid.

> Bekijk ook eens de 24 inch kinderfiets: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 24 inch?

24 inch fietsen zijn geschikt voor de leeftijd 8 - 12. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind. Let daarom meer op de lengte. 24 inch fiets is geschikt voor een lengte rond de 130 cm.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met versnellingen?

Jazeker. Vrijwel alle 24 inch kinderfietsen hebben versnellingen. Je kunt dus kiezen voor of géén versnelling of 3 versnellingen.

In welke kleuren zijn de 24 inch fietsen beschikbaar?

Onze kinderfietsen 24 inch zijn verkrijgbaar in 9+ kleuren. Vaak zijn de kleuren gecombineerd met een andere mooie kleur of een vrolijke print.