Sorteren op:

Roze kinderfietsen 26 inch: altijd een lage prijs

Roze kinderfietsen in de maat 26 inch zijn er in diverse modellen. Dit is goed te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
zien wanneer deze zoekopdracht wordt gebruikt om het assortiment te bekijken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een stoere fiets naar stadsmodel, een transportfiets, maar ook een sportieve fiets. Het hangt dan dus vooral van het kind af welke fiets de voorkeur geniet. Het is echter altijd zo dat de prijs zeer aantrekkelijk is. Het is immers altijd zo dat er een lage prijs gerekend kan worden. Dat is onder andere te danken aan een aantal vaste reducties die op de aanschafprijs worden doorgevoerd.

Het is bovendien vooral belangrijk om te weten dat kinderfietsen 26 inch roze van hoge kwaliteit zijn en dat de lagere prijs hier verder geen invloed op heeft. De stevigheid en veiligheid moeten immers voorop staan wanneer een kinderfiets wordt aangeschaft. Wanneer er een botsing of valpartij plaatsvindt, is het immers belangrijk dat de roze kinderfiets 26 inch hier goed tegen bestand is. Daarom is het altijd aan te raden om bijvoorbeeld ook te kijken naar de gebruikte materialen voor de onderdelen. Denk aan staal en dubbelwandig aluminium.

Kinderfiets 26 inch in het roze: kortingen en meer

Wat vooral ook geldt wanneer een 26 inch kinderfiets roze wordt aangeschaft, is dat er op het gebied van service een flink aantal voordelen kan worden geboden. Daardoor wordt het nog aantrekkelijker om voor deze prijs een fiets aan te schaffen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een verlaging van de aanschafprijs. Er zijn echter nog meer zaken die meespelen. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Korting op de prijs die van 10 tot 40 procent varieert
  • Voor 13.00 bestellen betekent volgende dag thuisbezorgd
  • De fiets is direct te verzekeren bij aanschaf
  • Alle modellen in eigen voorraad
  • Direct te gebruiken door geringe montage bij ontvangst

Kijkende naar de voordelen kan direct worden gezien dat er veel redenen zijn om juist nu een roze kinderfiets 26 inch aan te schaffen. Wanneer een kind net de overstap maakt van de basisschool naar de middelbare school kan dit bovendien ook weleens noodzakelijk zijn. Juist in de leeftijd tussen 10 en 14 jaar bereiken kinderen immers de ideale lengte om fietsen van deze maat te kunnen rijden. Dat is een belangrijk voordeel om mee te wegen.

> Vandaag vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bestel nu een AXA slot!

Een fiets nieuw kopen

Omdat er vaak fietsen gekocht moeten worden wanneer kinderen in de groei zijn, vaak om de 2 a 3 jaar, kan het aantrekkelijk lijken om tweedehands te kiezen. Toch wordt vaak aangeraden om voor nieuwkoop te gaan. Juist omdat de fietsen die nieuw uit de doos komen met zekerheid geen verborgen gebreken hebben. Jonge kinderen hebben immers veel baat bij een fiets die veiligheid biedt door goede remmen en stevigheid biedt door een frame van topkwaliteit. Wanneer een tweedehandsfiets enige slijtage vertoont kan dit al niet meer gegarandeerd worden.

> Bestel nu een hangslot fiets: Korting tot wel 40%!

Voor welke leeftijd is de 26 inch fiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Let wel meer op de lengte dan op de leeftijd bij het uitkiezen van de juiste maat. 26 inch fietsen zijn voor deze lengte geschikt: ca. 145 cm.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen van 26 inch beschikbaar?

In 12+ kleuren. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan en alleen deze kleuren verschijnen op het scherm. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan krijg je allerlei blauw tinten te zien: turquoise, sky blue, jeans blue en mat blauw.

Kun je de 26 inch kinderfietsen ook met versnellingen kopen?

Jazeker. Je kunt de 26 inch fietsen zowel met als zonder versnelling kopen. Kies je voor mét versnelling, dan heb je de keus uit of 3 versnellingen of maar liefst 21.