Sorteren op:
Roze meisjesfiets

Roze meisjesfietsen: Gratis verzending in 24u

Vraag je een willekeurig jong meisje naar haar favoriete kleur, dan is het antwoord vaak roze. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

77 producten in totaal

Filteren

77 producten in totaal

Filteren
En soms ook ‘glitter’. Dat meisjes van roze houden, blijkt wel wanneer je dochter in een willekeurige speelgoedwinkel direct naar het roze pad met Barbie en consorten sprint. Speciaal voor de roze fans, vind je in onze online fietsenwinkel meisjesfietsen in roze.

Roze meisjesfietsen met accessoires

Al vroeg weten meisjes wat ze willen en spreken ze hun voorkeur duidelijk uit. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met passende fietsen voor elke wens. Niet ieder meisjes rijdt graag op een roze meisjesfiets met bloemetjes. Daarom vind je in ons assortiment ook eenvoudige meisjesfietsen in roze zonder tierlantijnen. Gewoon, neutraal roze meisjesfietsen die je van punt A naar B brengen. Niets meer en niets meer. Voor de meiden die júíst van toeters en bellen houden vind je in aanbod roze meisjesfietsen, uitvoeringen met:

 • Voorrekje
 • Een fleurig roze dessin of Disney print
 • Achterzitje voor de pop
 • Stuurfranjes

Diverse merken meisjesfietsen in roze

De meisjesfietsen met een roze kleur van zijn van hoogstaande kwaliteit en gaan lang mee. Is je ene dochter te groot geworden voor de fiets, dan geef je de roze meisjesfiets door aan je volgende dochter. Maar hoe je wanneer de roze meisjesfiets te klein is geworden? En hoe kom je sowieso achter de inchmaat van een fiets? Bij de aanschaf van een meisjesfiets in roze of elke andere kleur, kijk je 3 verschillende punten die de maat van de fiets bepalen:

 • De lichaamslengte
 • De leeftijd
 • De kledingmaat

De lichaamslengte van je kind is het meest bepalend bij de aanschaf van roze meisjesfietsen. Dit, omdat leeftijd niet altijd iets zegt. Het ene kind kan met 10-jarige leeftijd langer zijn dan zijn leeftijdsgenoot. Gemiddeld doen kinderen anderhalf jaar per inchmaat.

Filter de fiets naar wens

De meisjesfietsen met een roze kleur van Fietsenopfietsen.nl zijn van hoogstaande kwaliteit en gaan lang mee. De meisjesfietsen zijn zeer veilig, je kunt je dochter met een gerust gevoel laten rondfietsen. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende prijsklassen. Om de roze meisjesfiets te vinden die het beste bij je wensen past is het mogelijk om de fietsen te filteren. Je kunt de fietsen filteren op:

 • Prijs
 • Maat
 • Kleur
 • Merk

> Bekijk hier al onze meisjesfietsen!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.