Sorteren op:

Roze meisjesfiets 20 inch: gratis verzending in 24 uur!

Als u een roze meisjesfiets 20 inch voor uw dochter wilt kopen, dan kunt u een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
keuze maken uit een aanbod met populaire uitvoeringen. Bovendien kunt u met de voorkeur voor de kleur roze rekening houden met keuze uit lichtroze en donkerroze kinderfietsen voor meiden in de leeftijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. Een van de populaire uitvoeringen die Fietsenopfietsen.nl als roze meisjesfiets 20 inch beschikbaar heeft, is in het model van een omafiets. Wij hebben daar zelfs meerdere uitvoeringen van beschikbaar, zodat u ook met speciale details rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met een leuke print op de kettingkast of met de toepassing van andere kleuren bij het betreffende model.

Meisjesfiets roze 20 inch bestellen met gratis transport

U kunt uiteraard als eerste de modellen vergelijken om de leukste meisjesfiets roze 20 inch te selecteren om deze vervolgens te bestellen. U kunt de fiets in het winkelmandje plaatsen en dan meteen het bestelproces afronden als u niet verder hoeft te winkelen bij Fietsenopfietsen.nl. U kunt bijvoorbeeld eventueel nog een van de fietsaccessoires toevoegen, zoals een stevig slot of een fietstas. Indien u daarna kiest voor het verder gaan met afrekenen, hoeft u alleen nog maar enkele gegevens in te vullen en voor de betaling een geschikte betaalmethode te selecteren. Achteraf betalen kan ook bij ons en voor alle bestellingen van fietsen geldt dat wij gratis transport aanbieden. U hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen als u de meisjesfiets in het roze bestelt bij Fietsenopfietsen.nl.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.