Sorteren op:

Roze meisjesfiets 26 inch voor leeftijdsgroep 10 tot 14 jaar

Een roze meisjesfiets 26 inch is qua hoogte en wielgrootte geschikt voor meiden vanaf een jaar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
of 10 tot ongeveer 14 jaar. Het is wel afhankelijk van de lengte of een roze meisjesfiets 26 inch geschikt is voor uw dochter. Het is daarom aan te raden om de informatie uit de matentabel op deze website even door te nemen. Meisjes van 14 die langer zijn dan gemiddeld en bijvoorbeeld al een lengte boven 145 centimeter hebben, kunnen wellicht beter uit zijn met een roze fiets van 28 inch. In ieder geval heeft Fietsenopfietsen.nl voor iedereen wat wils beschikbaar en kan er altijd met de kleur en grootte rekening worden gehouden.

Meisjesfiets roze 26 inch met gratis transport morgen geleverd

Hebt u een definitieve keuze gemaakt en is de voorkeur gevallen of een meisjesfiets roze 26 inch of op een ander type? U kunt uw bestelling 24 uur per dag online doorgeven aan Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden daarbij de garantie van gratis transport en van een levering de volgende dag als er voor 12.00 uur een bestelling is gedaan. De snelle levering en gratis transport zijn standaard onderdeel van onze service die wij zo klantgericht mogelijk maken. Dat geldt dan ook ten aanzien van de wijze van betalen, waarvoor wij u meerdere opties bieden. Bijvoorbeeld gelijk online afrekenen via PayPal, iDeal of met een creditcard. Of door u de gelegenheid te bieden om de rekening pas te betalen na ontvangst van de fiets.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.