Sorteren op:

Roze omafietsen 24 inch met versnellingen: Tot 40% korting!

Roze omafietsen 24 inch met versnellingen zijn hip en trendy. Het klassieke design is daar uiteraard Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
debet aan, maar de kleur van de 24 inch omafietsen roze met versnellingen speelt daar eveneens een grote rol in. Het leuke van het aanbod is dat u een keuze kunt maken met de voorkeur voor een bepaalde tint roze. Of uw dochter daarin de keuze laten bij het uitzoeken van een 24 inch omafiets roze met versnellingen.

De verschillende modellen van omafietsen 24 inch roze met versnellingen laten zien dat er in de basis sprake kan zijn van hetzelfde ontwerp, maar dat er zich in details variaties kunnen voordoen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de aanwezigheid van jasbeschermers op de manier waarop het zadel is gevormd van een omafiets 24 inch roze met versnellingen.

Kies voor extra fietsgemak

Het extra gemak van de roze omafiets 24 inch met versnellingen biedt veel comfort en maakt het aangenaam om onder veel verschillende omstandigheden te fietsen. Daarbij maakt het niet uit of er korte of lange afstanden afgelegd worden op een 24 inch omafiets roze met versnellingen. Het comfort van het schakelen en de trapweerstand instellen, is namelijk altijd aanwezig. Dat maakt dat de 24 inch omafietsen roze met versnellingen garant staan voor extra fietsgemak.

> terug naar alle goedkope omafietsen

Optie: hoogte van stuur & zadel aanpassen

De leeftijd waarvoor de omafietsen 24 inch roze met versnellingen geschikt zijn, is ongeveer 8 jaar. U hoeft dan meerdere jaren geen andere fiets meer aan te schaffen. Door het in hoogte verstelbare stuur en zadel van een omafiets 24 inch roze met versnellingen gaat de fiets namelijk meerdere jaren mee tot uw dochter ongeveer een jaar of 12 is. De verzending van deze fiets is gratis en wij leveren direct uit voorraad. U kunt de bestelling dan ook morgen al thuis hebben.

> terug naar de omafiets 24 inch