Sorteren op:

Roze stadsfietsen dames: tot 40% korting!

Roze stadsfietsen dames zijn in leuke uitvoeringen beschikbaar in ons aanbod met keuze uit meerdere designs Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
en zelfs met keuze uit meer tinten. De dames stadsfietsen roze zijn namelijk uitgevoerd in verschillende tinten roze, zodat u wat dat betreft met uw favoriet rekening kunt houden bi het maken van een keuze. Het sportieve karakter van de dames stadsfiets roze staat in elk geval voorop, want de fietsen zijn fraai gestroomlijnd uitgevoerd met unieke kenmerken.

Het sportieve karakter van de stadsfietsen dames roze uit zich in het design, maar uiteraard eveneens in de eigenschappen. Tijdens het fietsen op een stadsfiets dames roze ervaart u namelijk steeds weer hoe soepel het trapsysteem is en hoe comfortabel u op het zadel zit. Dat is dan ook een groot voordeel net als dat er standaard sprake is van een veilig remsysteem. U heeft bovendien de optie om voor een uitvoering met versnellingen te kiezen.

Dames stadsfiets roze met versnellingen: meer gemak

Roze stadsfietsen dames met versnellingen bieden nog meer gemak tijdens het fietsen van bijvoorbeeld lange afstanden of met tegenwind en wind in de rug. Indien uw voorkeur uitgaat naar nog meer gemak tijdens het fietsen in de stad kunt u de keuze maken voor een dames stadsfiets roze die over versnellingen beschikt. Overigens zijn de dames stadsfietsen roze zonder versnellingen uiteraard eveneens comfortabel, maar het gaat net even om dat stukje extra gemak dat in het ene geval uitkomst biedt en voor een andere situatie niet nodig is.

> Bekijk ook onze damesfiets aanbiedingen!

Voor zowel volwassenen als kinderen

Stadsfietsen dames roze zijn bestemd voor tieners en volwassenen. De stadsfiets dames roze heeft namelijk een wielmaat van 28 inch. Hier kunnen tieners vanaf ongeveer 12 jaar ook uitstekend op fietsen om bijvoorbeeld naar school of naar de sportclub te gaan. U krijgt de fiets van uw voorkeur overigens geleverd met gratis verzending.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is een dames transportfiets iets voor u!