Sorteren op:

Roze transportfietsen 28 inch: tot 40% korting

De roze transportfietsen 28 inch in het aanbod zijn uitgevoerd met een eigentijds design. Het spreekt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
wellicht voor zich dat de keuze voor een 28 inch transportfiets roze vooral door dames wordt gemaakt. Door dames van volwassen leeftijd, maar ook door meiden die de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt en een lengte hebben om goed uit de voeten te kunnen op een van de 28 inch transportfietsen roze.

Het leuke van het aanbod met transportfietsen 28 inch roze is dat er meerdere opties zijn om uit te kiezen. De felheid van de kleur varieert namelijk, zodat er meerdere tinten zijn en u met uw voorkeur voor een tint van de transportfiets 28 inch roze rekening kunt houden. Verder zijn er verschillen in details, zoals de vormgeving van het zadel of de kleur waarin de banden zijn uitgevoerd.

28 inch transportfiets roze met gratis verzending

Bij het kopen van een roze transportfiets 28 inch profiteert u altijd van onze klantgerichte service, maar ook van de kwaliteit en scherpe prijzen. Voor wat betreft de scherpe prijzen voor de uitstekende kwaliteit geldt dat u niet meer betaalt dan de prijs die u ziet. De 28 inch transportfietsen roze worden namelijk met gratis verzending geleverd. Er zijn in dat geval voor de bezorging dan ook een verborgen kosten bij het kopen van een 28 inch transportfiets roze.

> Bekijk ook de andere goedkope 28 inch transportfietsen

Vandaag besteld, morgen in huis

De klantgerichte service houdt eveneens in dat u na de bestelling van een transportfiets 28 inch roze gegarandeerd bent van een snelle bezorging. Doorgaans geldt voor alle bestellingen van transportfietsen 28 inch roze dat deze binnen een dag geleverd worden als u de aanschaf voor 13.00 uur heeft gedaan. Om de service nog klantgerichter te maken, bieden wij u tevens de optie voor het achteraf betalen van de bestelling.


> Andere transportfiets kopen?