Sorteren op:

Roze transportfietsen 28 inch met versnellingen

Roze transportfietsen 28 inch met versnellingen zijn natuurlijk ideaal voor dames die deze kleur als favoriet Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Altec Vintage 28inch Transportfiets N-3 Mat Old Pink 50cm 2022 side Altec Vintage Transportfiets 28 inch N3 - Old Pink
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 515,00 Vanaf 455,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Vintage Transportfiets N3 28 inch - Grey Altec Vintage Transportfiets 28 inch N3 - Grijs
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 515,00 Vanaf 455,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Altec Retro Transportfiets 28inch Dames 50cm Old Pink 2022 side Altec Retro Transportfiets 28 inch - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 575,00 Vanaf 515,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
hebben. Niet alleen vanwege de kleur is een 28 inch transportfiets roze met versnellingen ideaal. Daar zijn namelijk meerdere redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld het gemak dat u ervaart tijdens het fietsen als u lichter of zwaarder wenst te trappen. Deze mogelijkheid wordt geboden op de 28 inch transportfietsen roze met versnellingen.

Of wat te denken van het gemak om een tas mee te nemen of boodschappen op de fiets te doen. Dat kan heel gemakkelijk op de transportfietsen 28 inch roze met versnellingen. Er wordt namelijk in een voordrager voorzien. Wilt u het nog gemakkelijker maken om spullen mee te nemen? Ontdek dan ook de mogelijkheden om een fietsmand of een fietskrat aan te schaffen die op het voorrek geplaatst kunnen worden.

Transportfiets 28 inch roze met versnellingen: gratis verzending

U kunt alle tijd nemen om een keuze te maken en een roze transportfiets 28 inch met versnellingen te kopen. Er is van dit fietstype een groot aanbod beschikbaar, zodat u desgewenst ook nog de 28 inch transportfietsen roze met versnellingen kunt vergelijken met uitvoeringen in andere kleuren. Als de keuze dan toch op een roze transportfiets 28 inch met versnellingen valt dan kunt u deze meteen bestellen en rekenen op een snelle levering.

> Bekijk het overzicht goedkope 28 inch transportfietsen

Fiets snel in huis!

De snelle levering houdt bij Fietsenopfietsen.nl in dat transportfietsen 28 inch roze met versnellingen de volgende dag al bezorgd kunnen worden. Dat is in ieder geval van toepassing op het moment dat u de transportfiets 28 inch roze met versnellingen bestelt voor 13.00 uur. Verder is het zo dat alle bestellingen met gratis verzending worden geleverd. U bespaart dan ook extra door het niet te hoeven betalen van verzendkosten.

> Toch een andere maat transportfiets kopen?