• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een betaalbaar alternatief voor een Sparta damesfiets: tot 40% korting!

Een Sparta damesfiets kan soms weleens net iets te heftig geprijsd zijn. Dat hoeft echter niet te betekenen dat dan een fiets van inferieure kwaliteit hoeft te worden aangeschaft.

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Er zijn verschillende fabrikanten actief die een goed alternatief bieden dat op het gebied van kwaliteit zich gemakkelijk kan meten met de fietsen van de bekende fabrikant. Daarbij is het vooral belangrijk om goed voor ogen te houden waar de fiets voor gebruikt gaat worden. Dit is namelijk een goede indicatie van wat de fiets moet kunnen. Al snel kan een goed model gevonden worden.

Om een goede keuze te maken is het vergelijken tussen een Sparta fiets voor dames en de alternatieven die voorhanden zijn altijd aan te raden. Kijk dan bijvoorbeeld naar het doel van de fiets. Is deze aangeschaft om lange stukken mee te toeren, of juist om korte stukjes naar bijvoorbeeld de school, de supermarkt en de sportclub mee af te leggen? Aan de hand van die kennis kan de juiste alternatieve fiets gevonden worden die precies past bij de gebruiker ervan.

Alternatieve Sparta damesfiets kiezen

Een damesfiets van Sparta is natuurlijk niet een fiets die geen waarde vertegenwoordigd. Er is jarenlang aandacht aan besteed om de fiets van een hoog niveau te maken. Dat neemt echter niet weg dat dit natuurlijk ook geldt voor de concurrentie. Ook daar is veel tijd en geld gestoken in innovatie en ontwikkeling. Er zijn dus voldoende zaken die met elkaar te vergelijken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan punten zoals:

 • Stevige bagagedrager voor fietstassen of een kinderzitje
 • Terugtraprem en handrem op de fiets
 • Een frame van stevig staal
 • Een slot dat voldoet aan hoge eisen
 • Dubbele standaard om de fiets stabiel te parkeren

Al deze punten hebben natuurlijk te maken met veiligheid en stevigheid. Dit zijn dan ook zaken waarop een Sparta damesfiets zich normaal gesproken onderscheid. Juist in dat opzicht is het goed om te weten dat ook andere fabrikanten van fietsen weten welke zaken van belang zijn voor een goede damesfiets. Alle reden om juist de verschillende opties eens naast elkaar te leggen voor een kritische vergelijking op het gebied van kwaliteit en prijs. Hier komen vaak verrassende resultaten uit naar voren. Zo blijkt het alternatief vaak de juiste keuze om te maken.

> Hét alternatief op de Giant fiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Juiste instellingen tegen zadelpijn

Zadelpijn ervaren is vaak een gevolg van de instellingen die gedaan zijn. Een Sparta damesfiets of een alternatief moet daarom altijd op de juiste wijze zijn ingesteld. Begin met het zadel om de juiste houding te bepalen. Pas vervolgens het stuur hierop aan. Heeft dit geen effect? Bekijk dan ook eens hoe het gesteld is met het zadel zelf. Is dit al een ouder zadel dat veel gebruikt is? Dan is het helemaal niet vreemd wanneer er slijtage is opgetreden. In dat geval kan het een goede optie zijn om en een nieuw zadel aan te schaffen.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de alternatieven voor de Sparta fiets!