Fiets op de Spirit Alpha: gratis thuisbezorgd

De Spirit Alpha is een veelzijdige kinderfiets die voornamelijk bedoelt is voor stoere jongens die gek Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zijn op het sportief bezig zijn. De fiets kan zowel voor plezier als voor dagelijks gebruik worden gebruikt en dat maakt de fiets erg veelzijdig. Doordat de fiets snelbinders en een bagagedrager heeft kan jouw zoon gemakkelijk naar school met deze fiets zonder enkele problemen. Maar door de dikkere banden heeft de fiets goede grip en kan de fiets ook gemakkelijk door de modder en bossen crossen. Deze dikke banden zorgen ook voor goede grip op de normale weg. Iedere jongen heeft een andere smaak en daarom zijn de Spirit Alpha fietsen in meerdere kleuren verkrijgbaar: zwart, blauw, groen of rood. Deze stoere fiets is echt een goede investering voor jouw zoon.

Alpha Spirit fietsen voor sportieve jongens

De sportieve jongens zijn vaak gek op fietsen maar groeien in die leeftijdscategorie ook snel. Daarom is de Alpha Spirit een goede investering want zowel het zadel als het stuur is verstelbaar. Je kunt dus een hele lange tijd met de fiets doen. Ook is de fiets verkrijgbaar in meerdere inches: \

  • 16 inch (4 tot 6 jaar)
  • 18 inch (5 tot 7 jaar)
  • 20 inch (6 tot 8 jaar)
  • 22 inch (7 tot 9 jaar)
  • 24 inch (8 tot 12 jaar)
  • 26 inch (10 tot 14 jaar).

Zo zie je maar dat de fiets van 4 tot 14 jaar verkrijgbaar is. De fiets is gemakkelijk met een stalen frame waardoor de fiets makkelijk tegen een stootje kan. Dit is natuurlijk essentieel voor stoere jongens die gek zijn op uitdagingen. Voor dagelijks gebruik is het essentieel dat er goede verlichting aanwezig is op de fiets en ook daar is aan gedacht bij de Spirit Alpha fiets.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40% op het assortiment Spirit fietsen!

Hoe voorkom je diefstal van jouw fiets?

Helaas gebruikt het nog altijd, fietsen die worden gestolen. Er zijn een aantal tips om het stelen van jouw fiets te kunnen voorkomen of in ieder geval het risico te verkleinen. Tip 1: Als je jouw fiets ’s avonds ergens parkeert, zet hem dan in het licht. Dus bijvoorbeeld onder een lantaarnpaal of bij een verlicht huis. Tip 2: Gebruik een extra slot, een extra slot zorgt altijd voor extra veiligheid. Een extra slot kun je het beste voor zowel frame als wielen gebruiken. Tip 3: Maak gebruik van een stalling of stuur. Laat je fiets niet onnodig buiten staan als je gebruik kunt maken van een stalling of een stuur. Tip 4: Koop een degelijk slot. Een slot van een paar euro kan nooit veel bescherming bieden, laat je adviseren en kies voor een degelijk slot.

> De Spirit Cargo fiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!