Spirit Bright fiets: Verzending = gratis!

Een fiets brengt je eenvoudig en snel van A naar B. Wil je meer dan een Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
vervoersmiddel hebben en ben je op zoek naar een stijlvolle damesfiets? De Spirit Bright fiets is met recht een elegante damesfiets. De bruin leren handvatten, lichte banden en fraaie groene of mat-zwart kleur, geeft de Spirit Bright een moderne uitstraling. Met de fiets van Spirit Bright kun je voor de dag komen.

Niet alleen de uitstraling is modieus, de Spirit Bright fiets is ook nog eens erg handig. Als fietsliefhebber ken je het vast wel: ketting eraf. Uiterst vervelend wanneer je nét een belangrijke afspraak hebt staan. De kettingkast van de Spirit Bright is half open en dus ook half gesloten – beschermt goed tegen smeervlekken. Superhandig, want dankzij de open kettingkast van de Spirit Bright kun je gemakkelijk bij de derailleur. In een handomdraai ligt de ketting er weer op en kun je in een hoog tempo door naar die belangrijke afspraak.

Voordelen fietsen

De Spirit Bright fiets nodigt erg uit om vaker gebruikt te worden. En dát heeft nu net een aantal leuke voordelen. Maak vaker gebruik van je Spirit Bright fiets en geniet van deze voordelen:

  • Fietsen is duurzaam: op stap met de Spirit Bright betekent goed voor het milieu én voor jouw portemonnee. De kosten van de Spirit Bright fiets heb je er zo weer uitgehaald.
  • Fietsen is gezond: bewegen houd je fit en zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Fiets minimaal 150 minuten per week op de Spirit Bright rond en je lichaam zal je dankbaar zijn.
  • Fietsen is sneller: fietsen op je Spirit Bright fiets is sneller. Wellicht niet in snelheid, maar zeker in een omgeving waar veel files zijn. Woon je in een drukke stad? Cross de lange files, drukke wegen en volle parkeerplaatsen voorbij op je Spirit Bright damesfiets.
  • Fietsen is rustgevend: Naast lekker inspannend is fietsen ook enorm rustgevend. Even je hoofd leeghalen en tegelijkertijd in beweging zijn op je Spirit Bright fiets.

Onze voordelen: gratis bezorgd!

Niet alleen fietsen op die stijlvolle Spirit Bright fiets heeft voordelen. De stap daarvoor – het aanschaffen van de Spirit Bright – gaat ook gepaard met noemenswaardige voordelen. Bestel je Spirit Bright fiets op werkdagen voor 16:00u en wij zorgen ervoor dat de bestelling morgen in huis is. Gratis bezorging.