Spirit Bright Plus damesfiets: gratis thuis afgeleverd

Een fiets is al decennia lang een niet weg te denken vervoersmiddel in Nederland. Je fietst Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
er met alle gemak mee naar je werk of naar school en – als je geen tegenwind hebt – ben je in een mum van tijd op de plaats van bestemming. Over het algemeen zijn fietspaden heel veilig en goed te berijden in Nederland. Niet zo gek ook dat de fiets een ideaal vervoersmiddel is en dat er meer dan 25 miljoen (!) fietsen in Nederland zijn.

Op de Spirit Bright Plus damesfiets van 28 inch rijd je vol plezier over de geasfalteerde wegen of klinkerweggetjes. Het enige wat jij hoort, is het zachte zoeven van de wielen, pratende mensen en een zwerm vogels die luid kwetterend overvliegt. Géén geluid van een nare kettingkast en géén tikkend versnelling. Superfijn! De Spirit Bright Plus damesfiets doet precies wat ze moet doen: jou op de plaats van bestemming brengen, zonder oponthoud of overlast.

Veiligheid voorop

Naast dat het handige voorrekje voorop hangt, staat veiligheid bij de Spirit Bright Plus fiets ook voorop. Deze degelijke stadsfiets met 3 versnellingen is voorzien van een gesloten kettingkast en voorkomen zo die irritante zwarte vegen op je broekspijpen. Daarnaast heeft de Spirit Bright Plus damesfiets twee heel veilige en goedwerkende hardremmen, voor en achter. Uiteraard bezit de Spirit Bright Plus ook een voor- en achterlicht. Altijd handig voor als je in het donker op stap moet.

Verzekerd plezier met de Spirit Bright Plus

De Spirit Bright Plus damesfiets is te bestellen in de kleur groen en mat-zwart. Wil je zeker weten dat je lang plezier gaat hebben van de Spirit Bright Plus, sluit dan een verzekering af. Natuurlijk is het enorm vervelend als jouw fiets gestolen, vernield of aangereden wordt, maar het is nog vervelender als je zelf moet opdraaien voor deze onverhoopte kosten.

Hoe sluit je deze fietsverzekering af? Tijdens het bestellen krijg je automatisch deze optie aangeboden. Zo kun je met een gerust hart – én happy you – optimaal genieten van jouw nieuwe Spirit Bright Plus damesfiets.