Spirit Cargo fiets: Verzending = gratis

De Spirit Cargo fiets is ideaal voor het dagelijks gebruik. De fiets is functioneel door de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
aanwezigheid van zowel een voor- als achter drager en is daarom handig voor het vervoeren van spullen. Op de bagagedrager zitten ook snelbinders waardoor je alle spullen makkelijk kunt vast maken. Je kunt gemakkelijk op deze fiets naar school fietsen met jouw schooltas voor of achterop. De voordrager is erg functioneel maar met een fietskrat of een mandje kun je nog  meer spullen meenemen. Daarnaast is de fiets uitgerust met reflectie in beide banden en natuurlijk verlichting voor en achter. Een automobilist kan jou niet meer missen als je op deze fiets rijdt. Het design is modern en uniek en dat zorgt ervoor dat het een populaire fiets is voornamelijk onder scholieren.

Fiets Cargo Spirit voor ieder wat wils: korting tot 40%

De Cargo Spirit heeft voor ieder wat wils te bieden. De cargo fiets is namelijk verkrijgbaar in jongens, meisjes, dames of heren model. Ook kun je daarbij kiezen uit verschillende inches:

  • 20 inch
  • 22 inch
  • 24 inch
  • 26 inch
  • 28 inch

Het maakt niet uit hoe groot of klein je bent, de Spirit Cargo fiets is er voor iedereen. Daarnaast heb je ook veel keuze op het gebied van kleur, van lichtblauw tot mat grijs en van wit tot roze, het is er allemaal. Een ander voordeel van de fiets is dat zowel het zadel als het stuur verstelbaar zijn. Zo kun je dus naar eigen behoefte de fiets aanpassen qua hoogtes. Als je de fiets besteld dan krijg je de fiets 85% gemonteerd binnen maar moet je de laatste 15% nog zelf monteren. Het klinkt lastig maar met de duidelijke handleiding en instructievideo kun je de fiets binnen no-time in elkaar zetten.

Het belang van een cargo fiets verzekeren

Een cargo fiets die je dagelijks gebruikt is een belangrijk onderdeel al je leven. Als je Spirit fiets gestolen wordt, ben je ver van huis en dat wil je niet meemaken. Het verzekeren van een fiets is daarom vaak erg belangrijk. Een basis fietsverzekering verzekert diefstal en schade bij poging tot diefstal. Hierdoor zal je altijd worden geholpen door de verzekering als je problemen hebt met betrekking tot diefstal of poging daartoe. Het afsluiten van een fietsverzekering is binnen een mum van tijd gedaan en zorgt voor veel zekerheid. Zo zal je nooit zonder fiets komen te zitten want de verzekering zorgt meteen voor een oplossing bij diefstal.