24 inch Spirit Cargo meisjesfietsen: gratis verzending!

Deze fiets sluit helemaal aan bij de trends op fietsgebied van deze tijd. Een transportfiets is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
helemaal hip en met name onder de jongeren. De 24 inch Spirit Cargo is gemaakt voor meiden tussen de 8 en 12 jaar. Door de gesloten kettingkast is het een fiets die goed te gebruiken is voor dagelijks gebruik. Je kunt jouw dochter gewoon met deze fiets naar school sturen zonder dat ze met smeervlekken aankomt op school. Een gesloten kettingkast zorgt er ook voor dat er vrijwel geen onderhoud aan de fiets nodig is, dat scheelt weer voor de ouders. Daarnaast heeft de fiets voldoende manieren om iets te vervoeren, zowel voor- als achterop. Een sporttas of schooltas kunnen zonder enige problemen meegenomen worden.

Spirit Cargo 24 inch een meisjesfiets voor dagelijks gebruik

De Spirit Cargo 24 inch fiets wordt geheel gratis thuis bezorgd maar er zitten meer voordelen aan de fiets. Er is goede verlichting aanwezig, een verstelbaar stuur & zadel, kindvriendelijke handvatten en een voor- en achter drager. Met goede verlichting is jouw dochter te allen tijden goed te zien en kan ze zonder problemen ’s avonds naar vriendinnen fietsen of naar de sportvereniging. Het verstelbare stuur en zadel geeft de mogelijkheid om de fiets lange tijd te kunnen gebruiken. De hoogte is gemakkelijk zelf af te stellen. Op de fiets zitten kindvriendelijke handvatten, dit betekent dat de handvatten niet zomaar los kunnen raken tijdens het fietsen. Het zou heel vervelend als dit zou gebeuren. En als laatste heeft de fiets een voor- en achter drager, dat is momenteel erg populair maar zorgt er met name voor dat spullen gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Een zware schooltas zowel voor- als achterop.

> Spirit Cargo 26 inch fiets: Bezorging binnen 24 uur!

Een fietsverzekering afsluiten

Als je een mooie fiets hebt gekocht, wil je natuurlijk niet dat deze gestolen wordt. Helaas kun je daar soms niets aan doen en is het een kwestie van pech. Daarom is een fietsverzekering afsluiten geen overbodig luxe. Door een fietsverzekering af te sluiten ben je verzekert tegen schade voor diefstal en tegen diefstal. Voor zo’n verzekering betaal je iedere maand een paar euro en ben je verzekert wanneer er helaas iets met jouw fiets gebeurt. Het is heel vervelend wanneer je fiets wordt gestolen en je geen verzekering hebt. In dat geval moet je alles zelf betalen en een nieuwe fiets aanschaffen, geen pretje. Een fietsverzekering afsluiten is daarom een aanrader voor iedereen met een fiets.

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu het gehele assortiment spirit fietsen!