26 inch Spirit Cargo fietsen nu tot 40% korting

Een Spirit Cargo 26 inch fiets is een goede keuze voor sportieve meiden, die veel fietsen. Lees door

De fiets heeft geen versnellingen waardoor de fiets vooral geschikt is voor kleine stukken en dagelijks gebruik. Een 26 inch fiets is gemaakt voor meiden tussen de 10 en 14 jaar maar dat kan erg verschillen afhankelijk van de lengte van jouw dochter. Bij de Cargo Spirit kan het stuur en het zadel handmatig verstelt worden en dat is voor snelgroeiende meiden erg handig. Zo hoef je niet ieder jaar een nieuwe fiets aan te schaffen voor jouw dochter. De verstelbaarheid zorgt ervoor dat de fiets lange tijd mee gaat en gebruikt kan worden. Natuurlijk is de fiets uitgerust met een ringslot, zodat de fiets zonder problemen mee kan naar het winkelcentrum of de sportvereniging.

Spirit Cargo 26 inch fiets voor sportieve meiden

Een 26 inch Spirit Cargo fiets is een goede aankoop voor jouw dochter. Iedere dag naar school fietsen op een betrouwbare fiets is erg fijn. Je kunt er dan van op aan dat er niets kan gebeuren onderweg. Dit komt mede door het stalen frame, dat goed tegen een stootje kan en niet zomaar kapot gaat. Daarnaast is de fiets uitgerust met een voor- en achter drager, een gestolen kettingkast en een handrem & terugtraprem. Genoeg kenmerken van een goede en betrouwbare fiets voor een scholier dus. Twijfel je over de fiets? Twijfel dan niet langer en schaf de Spirit Cargo nu aan met 40% korting. Daarnaast wordt de fiets ook nog een gratis thuisbezorgd, ideaal toch? Als je op werkdagen voor 13:00 besteld dan wordt de fiets de volgende dag al bezorgt.

> Toch een grotere maat nodig? Bekijk nu de Spirit Cargo 28 inch fiets!

Hoe bepaal je de inch hoogte?

Voor kinderen is de hoogte van de fiets erg belangrijk. Een te grote fiets zorgt voor moeilijkheden tijdens het fietsen en een te kleine fiets zorgt voor een verkeerde houding. Daarom is het belangrijk dat een kind de goede maat fiets heeft. Bij fietsen wordt dit berekent aan de hand van de inches van een fiets. Je kunt de inch van een fiets bepalen aan de hand van de lichaamslengte, leeftijd en kledingmaat. Rechts bovenin staat een knop naar onze pagina met fietsmaten, waar je voor elk kind de bijbehorende fietsmaat kunt vinden. Kom je er nog niet uit met behulp van de tabel, neem dan contact op met onze helpdesk.

> De Spirit fiets: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren