28 inch Spirit Cargo fietsen: Kortingen tot wel 40%

Een fiets is een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Uiteraard. Maar een fiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
is soms zóveel meer. Neem nu de Spirit Cargo 28 inch fiets. Naast praktisch is deze fiets met zijn beige banden, het bruine zadel en handvatten in combinatie met pasteltinten een lust voor het oog. Zorg dat je gezien wordt en schaf de Spirit Cargo fiets 28 inch aan. Gratis bezorgd in 24 uur!

Kenmerken van de Spirit Cargo fiets 28 inch

Jij wilt indruk maken met je fiets. Lukt het niet door hard fietsen, focus je dan eens op het uiterlijk. Soigneer je fietsen let op details. De Spirit Cargo fiets 28 inch is een damesfiets die alle trendy details al bezit. Van bagagedrager tot koplamp, van handvatten tot voorrek, van hoogwaardige frames tot de kleinste moertjes en rubbertjes. Aan alles is gedacht. Ook aan:

  • Een dubbele pootstandaard
  • Een ringslot
  • LED-verlichting
  • Snelbinders

Monteren van de 28 inch Spirit Cargo fiets

Waar je bij andere fietsen vaak accessoires los bestelt, krijg je deze er bij je bestelling gewoon bij. De Spirit fiets wordt compleet in doos geleverd. Dat past, want de fiets is voor 85% rijklaar ingepakt. Dit betekent dat je enkele onderdelen zelf monteert. Moeilijk? Helemaal niet. Het voorwiel, het zadel, het stuur en de trappers bevestig je zelf nog even met een inbussleutel en schroevendraaier. Bekijk de handleiding en doorloop de stappen voor een 100% rijklare fiets.

Spirit fietsen van diverse series

Een parel onder de Spirit fietsen is de Spirit Cargo N3 fiets. Met zijn Shimano Nexus versnellingen in 3 standen, ben je zo op de plek van bestemming. Maar naast deze fiets heet Spirit nog vele andere series onder haar vleugel:

  • Carry: een moederfiets
  • Daily: een moederfiets
  • Bright: een transportfiets
  • Regular: een stadsfies

Spirit is een merk dat constant in beweging blijft. Houd onze website in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe Spirit fietsen geleverd met kleurgebruik en prints die passen bij de trends van het jaar.

Slimme deals

Op zoek naar een nieuwe fiets? Kijk dan eens naar onze voordeelbundels. Wanneer je een Spirit Cargo 28 inch koopt in combinatie met extra verlichting, een ART 2 fietsslot of muuranker, ontvang je tot 15% extra korting op het toch al gereduceerde totaalbedrag. Dát is prettig zaken doen.