N3 Spirit Cargo fietsen: nu tot 40% korting

Een trendy fiets die ook nog eens heel praktisch is ingedeeld. Je kunt namelijk heel veel Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
spullen vervoeren met de voor- en achter drager. Daarom wordt een fiets zoals de Spirit Cargo N3 ook wel een transportfiets genoemd. De drie versnellingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk lange stukken kunt fietsen of met tegenwind. De fiets is 28 inch dat betekent dat deze voor volwassenen is gemaakt. Door het verstelbare stuur en zadel kan deze fiets gebruikt worden door volwassenen van allerlei lengtes en leeftijden. Het stuur en het zadel zijn makkelijk te verstellen tot de ideale hoogte voor jou. Mochten er problemen zijn met de fiets dan heb je altijd 1 jaar garantie.

Spirit Cargo N3: een handige transportfiets

De N3 Spirit Cargo fiets is een fiets die voorzien is van alle opties. Door de LED verlichting hoef je nooit meer na te denken over losse lampjes die je mee moet nemen of batterij. Je kunt namelijk gewoon ’s avonds fietsen zonder enige problemen. Verder is de fiets in verschillende gave kleurtjes te verkrijgen, voor iedereen is er een passende kleur. De dubbele poot standaard zorgt dat je de fiets overal kunt neerzetten zonder dat deze kan omvallen. Als je de fiets nu bestelt krijg je maar liefst 40% korting dus twijfel niet te lang. Het is een echte investering in de toekomst want de fiets gaat jarenlang mee.

> De Spirit Cargo 24 inch fiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Hoe kun je een fiets goed onderhouden?

Een fiets aanschaffen is geen goedkope aankoop en je wilt er daarom lang mee doen. Het liefst gebruik je de fiets jarenlang tot de fiets echt op is. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de fiets lang mee te laten gaan, namelijk goed onderhouden. De fiets schoonmaken, goed verzorgen en op een goede plek parkeren zijn allemaal manieren om de fiets goed te onderhouden. Als je de fiets eens in de zoveel tijd goed schoonmaakt dan kan het vuil niet intrekken. Daarbij is het wel belangrijk dat je de fiets droogmaakt na het schoonmaken, een fiets nat wegzetten zorgt voor roestvorming. De ketting en de tandwielen moeten ook af en toe verzorgd worden om goed te blijven lopen. Een speciale substantie om de ketting en tandwielen te smeren is daarbij geen overbodige luxe. Je kunt de fiets alleen al goed onderhouden door hem zoveel mogelijk binnen te zetten. De weersomstandigheden doen de fiets niet goed en dat zal je snel merken.

> Bekijk ook het hele assortiment Spirit fietsen: Gratis verzending!