Spirit Cross fietsen: kortingen tot 40%

Als inwoner van Nederland wil je natuurlijk dat jouw kind leert fietsen, het is tenslotte een Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
onderdeel van onze cultuur. De Cross Spirit is een ideale fiets voor de jongens om de eerste stapjes te zetten op het gebied van fietsen. Het design is stoer en sportief en het stalen frame zorgt ervoor dat de fiets tegen een stootje kan. Leren fietsen gaat met vallen en opstaan en daarom is het belangrijk dat de fiets dus goed tegen een stootje kan. Daarnaast worden de Cross Spirit fietsen geleverd met zijwieltjes zodat jouw zoon geheel veilig kan leren fietsen. Omdat het voor kinderen vaak lastig is om een handrem te gebruiken is er ook een terugtraprem op de fiets.

Van peuter tot kind met Spirit Cross

De Spirit Cross fiets is er voor peuters maar ook voor kinderen. Dit komt doordat de fiets in 16 inch (4 tot 6 jaar), 18 inch (5 tot 7 jaar) en 20 inch (6  tot 8 jaar) verkrijgbaar is. Ook is bij alle uitvoeringen zowel het stuur als het zadel verstelbaar en kan er dus lang met plezier op de fiets gereden worden. Het is dus een fiets waarmee een kind echt kan opgroeien en steeds beter kan leren fietsen. Van 4 tot 8 jaar is de fiets dus goed bruikbaar. Omdat de fiets voornamelijk gebruikt wordt door kleine kinderen is er geen verlichting aanwezig op de fiets maar wel reflectors. Mocht je dus echt met jouw kind de openbare weg op willen, dan is het handig om externe verlichting aan te schaffen door de veiligheid.

> De Spirit Cruiser fiets: Gratis thuisbezorgd binnen 24 uur!

Hoe kan ik mijn fiets het beste onderhouden?

Een fiets die slecht onderhouden is, gaat snel roesten en dat is natuurlijk niet goed voor de fiets. Door de fiets netjes schoon te houden en regelmatig te wassen kan een fiets een stuk langer meegaan. Vooral vuil en pekel is erg slecht voor het frame van de fiets en essentieel om meteen te verwijderen. Na het schoonmaken van de fiets is het belangrijk dat de fiets goed droogt anders kan er nog steeds roest ontstaan door het schoonmaken. Je kunt een fiets daarom het beste droog en beschut parkeren, gebruik een schuur en stalling als je die hebt. Bij het schoonmaken is het handig om bijtende middelen te vermijden die kunnen niet goed uitpakken voor jouw fiets. Een servicebeurt om de drie maanden is handig zodat de fiets ook technisch goed onderhouden blijft.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40% op ons assortiment Spirit fietsen!