Spirit Cruiser: Tot 40% korting!

Een cruiser voor volwassenen is de laatste jaren helemaal hip en dat hebben ze met de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Spirit Cruiser voor jongens nagemaakt. Het is een super stoer en origineel design wat je niet vaak terug zult zien op straat. De cruiser is geïnspireerd op een originele cruiser met een breed stuur en een hoge stang. Een gave fiets die voornamelijk bedoelt is om de kleine jongens een mooie ervaring te laten beleven op een goede fiets. De fiets is een combinatie van een mooie design maar ook een betrouwbaar frame en goede veiligheid. Omdat de fiets bedoelt is voor kleine jongens worden er standaard zijwieltjes meegeleverd die zorgen voor dat extra stukje veiligheid tijdens het leren fietsen.

Cruiser Spirit fietsen: een jongens fiets met een geweldig design

Jongens tussen de 2 en 6 jaar zullen heel blij zijn met een Cruiser Spirit fiets als verjaardagscadeau. De fiets is super stoer en dat vinden jongens van die leeftijd natuurlijk helemaal te gek. Doordat de fiets in twee verschillende inches (12 of 16 inch) verkrijgbaar is, is de fiets ook geschikt voor veel jongens. Bij de fiets is het ook mogelijk om zowel het stuur als het zadel te verstellen en dus op de goede hoogte af te stellen. Het houdt nog niet op want de fiets is verkrijgbaar in groen, oranje of rood in combinatie met zwart. De vlammen die op de hele fiets terugkomen maken het plaatje van een Spirit Cruiser fiets helemaal af.

Hoe bepaal je de fietsmaat in inches?

Voor kinderen is het heel belangrijk om de goede hoogte fiets te hebben. Dit stimuleert het leren fietsen en het plezier hebben in fietsen. Een lastige vraag voor ouders is het bepalen van de fietsmaat voor hun kind. Bij het bepalen van de fietsmaat kun je het beste de tabel op onze fietsmaten pagina bekijken. Het is belangrijk dat er voornamelijk wordt gelet op de lichaamslengte en kledingmaat van de kinderen. Sommige kinderen groeien snel en zijn al 100cm als ze 2 jaar zijn, dan kun je toch het beste voor een 14 inch fiets gaan. Mocht je er niet uitkomen qua fietsmaat dan kun je altijd contact opnemen met experts die jou kunnen helpen met het bepalen van de juiste maat voor uw Spirit fiets.

> Bekijk ook eens de Spirit Daisy fietsen: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd!