Vrolijke Spirit Daisy fietsen: Gratis bezorgd in 24 uur

Een super vrolijke fiets voor meiden tussen de 2 en 8 jaar die ook vrolijk worden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van fietsen. De meisje Spirit Daisy fiets is een aanrader voor meiden die gek zijn op fietsen maar die ook stoer zijn. Het is geen prinsessenfiets met alleen maar roze maar het is een stoere vrolijke meisjesfiets die in verschillende kleuren geleverd wordt. Je kunt wel voor een roze versie kiezen maar ook groen, grijs of wit. De Daisy Spirit is er in 12 inch (2 tot 4 jaar), 16 inch (4 tot 6 jaar), 18 inch (5 tot 7 jaar) en 20 inch (6 tot 8 jaar). Hierdoor is de fiets geschikt voor alle vrolijke meiden die gek zijn op fietsen. Er is een voordrager en bagagedrager aanwezig zodat jouw dochter ook nog een tas meekan nemen of de pop mee naar de buren mee kan nemen.

Geeft vertrouwen met de Spirit Daisy meisjesfietsen

De meiden die op een Spirit Daisy fietsen zijn gek op fietsen maar als je leert fietsen kan er altijd iets mis gaan. Daarom is de fiets heel erg veilig en betrouwbaar om te leren fietsen. De fiets wordt altijd geleverd met zijwieltjes die ervoor zorgen dat jouw dochter veilig kan leren fietsen zonder om te vallen. Daarnaast is frame van staal, wat betekent dat de fiets goed tegen een stootje kan. Mochten de zijwieltjes eraf gaan dan is er vaak nog wel een tijdje dat jouw meisje af en toe valt. Het stalen frame is daarop gemaakt en de fiets zal dit goed kunnen verdragen. De terugtraprem zorgt ervoor dat het stuur puur bedoelt is om te sturen en dat het remmen gemakkelijk kan gebeuren met de voeten.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Spirit fietsen!

De garantie van een Spirit Daisy fiets

Bij het kopen van een fiets is het vaak de bedoeling dat je er gaat een lange tijd mee wilt doen. Als je schade hebt aan je fiets of er gebeurt iets anders dan wil je natuurlijk dat dit verholpen wordt. Fietsenopfietsen geeft jou daarom een garantie van 1 jaar op het hele frame. Maar lopende onderdelen zoals wielen, banden en de ketting vallen niet onder deze garantie. Het is daarom van belang dat jouw fiets goed onderhoudt zodat het niet nodig is om één van deze lopende onderdelen te moeten vervangen binnen een korte tijd. Je kunt de fiets onderhouden door siliconenspray te gebruiken en de fiets te liefst altijd binnen te zetten zodat er geen roest kan ontstaan.

> Profiteer ook van kortingen tot wel 40% bij de Spirit Deluxe fiets!