De Spirit Regular fiets: gratis bezorgd in 24 uur

Een origineel en sportief design in combinatie met 7 versnellingen zorgt ervoor dat de Spirit Regular Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
fiets een ideale fiets is voor lange afstanden. De fiets is zeer betrouwbaar door het frame van staal en zorgt dat jij gemakkelijk dagelijks een lange afstand kunt afleggen. De LED-fietsverlichting geeft jou de mogelijkheid om zelfs in de avonduren geheel veilig over straat te gaan met deze fiets. Ook is de fiets voorzien van een stevige bagagedrager waar jij mooi gebruik van kunt maken als je spullen wilt vervoeren. De Spirit Regular fietsen zijn er voor dames en heren en worden aangeboden in verschillende grijs- en zwarttinten. Een super goede aankoop om lange afstanden mee af te leggen en een hele lange tijd fietsplezier van te hebben.

Regular Spirit fietsen: ideaal voor lange afstanden

De Regular Spirit fiets is dus ideaal voor lange afstanden en voor mensen die graag en veel fietsen. Omdat je een fiets vaak dagelijks gebruikt wil je niet te lang zonder zitten. Daarom kun je bij ons fietsen gratis thuis laten bezorgen en dat gebeurt vaak ook nog eens binnen 24 uur. Je kunt dus vandaag beslissen en morgen al naar school rijden op jouw nieuwe fiets. De fiets heeft een strak design en daarom kun je hier zeker mee voor de dag komen. De fiets is 28 inch wat betekent dat die voor volwassenen is. Een verstelbaar zadel en stuur zorgt ervoor dat je zelf de exacte hoogte van de fiets kunt bepalen. Je kunt altijd later nog de hoogte van het zadel en het stuur aanpassen naar eigen wens.

> Kortingen tot 40% op het assortiment Spirit Sweetie fietsen: Kijk snel!

Het monteren van de fiets

Bij het aanschaffen van een fiets is het belangrijk dat de fiets natuurlijk thuis wordt bezorgd. Bij FietsenopFietsen worden alle fietsen gratis thuisbezorgd in een grote doos. De doos zorgt voor de nodige bescherming tijdens het vervoeren van de fiets. Als je de fiets thuis krijgt dan is de fiets voor 85% rijklaar maar moet de laatste 15% zelf gemonteerd worden. Het gaat om de losse onderdelen zoals het stuur, het zadel, het voorwiel en de trappers. Als je deze onderdelen zelf gaat monteren dan kost is maar 20 minuten en kun je daarna meteen genieten van de fiets. Doordat je gebruik kunt maken van de handleiding en instructievideo is het een makkelijk karwei wat iedereen zelf kan uitvoeren. Wanneer je een fiets voor 13:00 op een werkdag besteld dan is deze de volgende werkdag al bij jou in huis.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bekijk nu de Spirit fiets!