Spirit Strong Man: gratis thuis afgeleverd

Je zwaait je been in één soepele beweging over de stang en daar ga je: als Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een prins op het witte paard. Nou ja, fiets in dit geval. Herken je dat gevoel? Dat jouw herenfiets zo lekker rijdt, dat je geheel automatisch met een zelfverzekerde en ontspannen blik de wereld tegemoet rijdt? Als je inmiddels bekend bent met de Spirit Strong herenfiets, dan kun je dit alleen maar hard knikkend beamen. De Spirit Strong fiets is een mooie stadfiets – vertrouwd model – met de nieuwste ontwikkelingen. De Spirit Strong mannen fiets doet precies wat ‘ie moet doen: jou in een mum van tijd naar je werk, school of etentje brengen. Met de 3 versnelling wordt fietsen alleen maar aangenamer. In de 1ste versnelling de brug op – gelukkig staat die nu niet open – en in je 3de versnelling genieten van de wind in je rug.

Comfortabel is de norm

Hoe heerlijk is het om uit je werk of – nog beter – op je vrije dag eropuit te gaan op deze stijlvolle Spirit Strong herenfiets. Met de stadfiets Spirit Strong man kun je goed voor de dag komen. Op een winderige dag hoef je dankzij de dichte kettingkast niet bang te zijn voor zand of ander vuil tussen je fietsketting. Dat scheelt weer een ongewenst krakerig achtergrondsmuziekje tijdens een ritje op de Spirit Strong man fiets.

Terrasje pakken? Knijp de krachtige en veilige handremmen maar in en zet je mat-zwarte Spirit Strong fiets neer met de stevige zijstandaard. Vergeet je Spirit Strong man fiets niet op slot te zetten, zou zonde zijn als je dit pareltje uit je handen laat glippen. Wij adviseren altijd om een extra hangslot aan te schaffen en je Spirit Strong fiets goed vast te zetten aan bijvoorbeeld een boom of een lantarenpaal. Zo kun je met een gerust hart relaxen op het terrasje.

Vóór 16u besteld, morgen jouw Spirit strong herenfiets in huis!

De Spirit Strong fiets voor mannen is meer dan een stijlvolle stadsfiets. Speciaal voor jou zetten we de voordelen van deze Spirit Strong herenfiets duidelijk op een rijtje. Profiteer nu van de volgende voordelen:

  • Stijlvolle mat- zwarte Spirit Strong man fiets
  • Geheel gratis verzending
  • Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 1 jaar garantie Spirit Strong mannen fiets
  • Niet goed? Geld terug!