Spirit Sweetie fietsen: kortingen tot 40%

Alle meisjes zijn gek op roze en al helemaal meiden tussen de 2 en 6 jaar. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Dan zit je met de Spirit Sweetie fiets helemaal op het juiste pad. De fiets is roze met wit en is echt een eyecatcher als het gaat om kinderfietsen. Als jouw dochter gek is op roze en een nieuwe fiets nodig heeft, dan is de Sweetie Spirit een passende keus. De fiets wordt namelijk ook geleverd met zijwieltjes zodat de meiden die beginnen met fietsen het goed kunnen leren. Want veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker wanneer kinderen beginnen met fietsen. Sweetie wordt in 12 inch (2 tot 4 jaar), 16 inch (4 tot 6 jaar), 18 inch (5 tot 7 jaar) en 20 inch (6 tot 8 jaar) geleverd. Daarnaast kan het stuur en het zadel verstelt worden en kan jouw dochter dus jaren genieten van de mooie roze fiets.

Veiligheid staat voorop bij Spirit Sweetie fietsen

Natuurlijk is het leuk dat een fiets er goed uitziet maar de veiligheid van een fiets is ook erg belangrijk. Op de Spirit fiets vind je namelijk zijwieltjes die heel veilig zijn om het leren fietsen te begeleiden. De zijwieltjes kunnen gemakkelijk verwijderd worden wanneer jouw dochter er klaar voor is om zonder zijwieltjes te fietsen. Daarnaast is het frame van staal, het stalen frame kan goed tegen een stootje. Dat is erg belangrijk wanneer een kind het fietsen nog aan het leren is. Ook zitten er zowel voor- als achterop reflectors. Dit zorgt ervoor dat jouw kind goed zichtbaar is wanneer het begint te schemeren.

> De Spirit Transporter fiets: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Voorkom diefstal en neem maatregelen

Kinderfietsen worden altijd zonder slot geleverd en dat kan een hoop narigheid veroorzaken. Als je even samen met jouw kind naar de supermarkt gaat dan kan het zijn dat de kinderfiets binnen enkele minuten gestolen wordt. Dat is natuurlijk niet fijn en daarom is het aanschaffen van een slot op een kinderfiets geen overbodige luxe. Je kunt kiezen voor een ketting- of cijferslot zodat de kinderfiets ook apart op slot kan. Maar veel ouders kiezen zelf voor een extra slot zodat de fiets van hun kind aan hun eigen fiets vastgemaakt kan worden. Het is natuurlijk een eigen keuze maar beide opties zijn in ieder geval beter dan helemaal niet op slot zetten. Zorg er dus voor dat je de fiets nooit open ergens laat staan want dat is vragen om moeilijkheden.

> De Spirit fiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!